123 456 7890
Suomen Cupin 4.kierroksen arvonnassa SJK sai vastaansa AC Oulun. Arvonta suoritettiin torstaina 4.5. ja Suomen Cupin 4.kierroksen ottelu pelataan 17.5. klo 18:00, juuri ennen helatorstaita. SJK sai otteluun arvonnassa kotiedun, joten peli pelataan OmaSp Stadionilla. Arvonta perustui maantieteellisesti jaettuihin koreihin.
 

Kaikki tulevat ottelut löytyvät SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. Suomen Cupin kotipeleihin pääsee SJK:n kaikilla kausikorteilla, ja ennakkoliput tulevat myyntiin TIcketmasterin kanaville sekä SJK Storeen, kun ajankohta on lyöty lukkoon. Mahdollisille vieraskannattajille tulee myös oma lippulinkkinsä ja oma katsomonosa omine palveluineen.

Ottelu pelataan ratkaisuun saakka ja jos peli on 90 minuutin jälkeen tasan, pelataan suoraan rangaistuspotkukilpailu. Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin 5.kierrokselle, jonka arvonta on 23.5. ja peli tulee pelata 31.5. Viidennellä kierroksella arvonta ei ole enää maantieteellisesti jaetuissa koreissa, ja kotiedun määrää tuolla kierroksella arpa.