123 456 7890

Vasa IFK ja SJK Akatemia kohtaavat Suomen Cupin 4.kierroksen ottelussa, joka pelataan Vaasan Fennia Areenalla keskiviikkona 27.4. klo 19:30.

Koska Ykkösessä pelaavalla SJK Akatemialla ja Kakkosessa pelaavalla VIFK:lla on keskinäinen yhteistyöseurasopimus, joutuu joukkueet kohtaamaan automaattisesti toisensa ilman osallistumista varsinaiseen arvontaan.

SJK:n edustusjoukkue aloittaa oman Suomen Cup urakan 5.kierrokselta, ja jos SJK Akatemia etenee omasta otteluparistaan jatkoon, saa se 5. kierroksella automaattisesti vastaansa SJK:n edustusjoukkueen. Jos VIFK voittaa 4.kierroksen ottelun, selviää SJK:n vastustaja 5.kierrokselle arvonnoissa. SJK:n 5.kierroksen ottelu pelataan varmuudella 25.5. oli vastustaja sitten kuka tahansa.

Kaikki Suomen Cupin ottelut näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

SJK Akatemian valmentaja Brian Page ja talenttivalmentaja Mika Ojala, olivat SJK:n Nottajoki podcastin vieraana, ja aiheena oli pelaajakehitys. Samalla kuitenkin sivuttiin myös Suomen Cupin tulevaa ottelua ja Ykkösen alkanutta kautta. Pääset kuuntelemaan Nottajoki-podcastin jakson Spotifysta, Podbeanista tai Apple Podcastista.