123 456 7890

Suomen Cupin puolivälierä: SJK – FC Inter lauantaina 18.3. klo 16:00 OmaSp Stadionilla. Palvelut ja portit aukeavat klo 14:30.

Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin välieriin neljän parhaan joukkoon. Ottelu pelataan ratkaisuun saakka, eli jos 90 minuutin jälkeen peli on tasan, pelataan 2 x 15 min jatko-ottelu ja sen jälkeen tarvittaessa rangaistuspotkukilpailu.

Poikkeuksellisesti ottelutapahtumassa on käytössä ainoastaan pääkatsomo ja istumapaikkaa ei ole siten erikseen varattavissa. Kausi- ja seurakortilla pääsee ottelutapahtumaan, mutta kausikortille varattu paikka ei ole tässä ottelussa käytettävissä. Stadionin osakkeenomistajien paikat on ottelutapahtumassa varattu. Klopit ja muut aktiiviset SJK kannattajat sijoittuvat lohkoon 101. Paikalle tulevat Interin kannattajat sijoitetaan ohkoon 109.

Kaikki palvelut löytyvät toisen kerroksen Carlsberg Sports Barista, sekä kolmannen kerroksen Atria Loungesta. Pelin jälkeen ilta jatkuu Carlsberg Sports Barissa. Tarkempi ottelutapahtuman ennakko tulossa SJK:n sivuille torstai-iltana.

Lipunmyynti on auki nyt ja pääset ostamaan lippusi tästä linkistä: SJK – FC Inter liput

Pääsylippujen hinnat:
Normaali / Alennusryhmä*
Verkkokauppa 15€ / 13€*
SJK Shop 17€ / 15€*
Portilta 20€ / 17€*

*Alennusryhmä = eläkeläiset, opiskelijat, 4-16 -vuotiaat, työttömät, varusmiehet.

Alle 4-vuotiaat syliin ilmaiseksi

Pääsylippu/pääsyliput toimitetaan sähköpostitse maksun jälkeen.
Jos sinulla on kysyttävää lippujen toimitukseen liittyen ota yhteyttä info@seamchip.fi