123 456 7890

Kauden 2017 Cup-finaali pelattiin Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Tammikuussa 2018 alkava Suomen Cupin lohkovaiheen lohkojako on nyt selvillä ja Palloliiton liittohallitus on sen vahvistanut.

SJK pelaa lohkossa B, jossa on SJK:n lisäksi VPS (Vaasa), KPV (Kokkola), FF Jaro (Pietarsaari), TPV (Tampere) ja PKK-U (Kerava). Tarkempi otteluohjelma varmistuu myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen lähempänä. Löydät muut lohkot Palloliiton sivuilta.

Lohkovaihe pelattiin Suomen Cupissa ensimmäistä kertaa viime kaudella ja se pelattiin tammi-maaliskuussa 2017. Lohkon voittaja etenee suoraan puolivälieriin ja toiseksi sijoittuneet sekä paras kolmanneksi sijoittunut karsii puolivälieräpaikasta.

SJK:n kauden 2018 voimassa olevalla kausikortilla, pääset kaikkiin SJK:n Suomen Cupin kotiotteluihin. SJK pyrkii säiden salliessa pelaamaan kotiottelunsa OmaSp Stadionilla. Varapelipaikkana on Wallsport Areena. Kausikortit ovat jo myynnissä vanhoille kausikorttilaisille ja yleiseen myyntiin se aukeaa maanantaina 6.11.

Veikkausliigaa 2017 on jäljellä vielä yksi ottelu, SJK – FC Inter, joka pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla ensi lauantaina 28.10. klo 14.00 alkaen. Samana iltana SJK viettää kauden 2017 päätösjuhlaa OmaSp Stadionilla, minne kaikki ovat tervetulleita. Ilta alkaa klo 19:00 illallisella kolmannen kerroksen Atria Loungessa ja illalliskortit tilaisuuteen on myynnissä 18 euron hintaan SJK:n verkkokaupassa. Ilta jatkuu klo 20:30 Carlsberg Sports Barissa, minne on vapaa pääsy. Lavalla Kuosiukkelit sekä trubaduuri Joonas Moisio.