123 456 7890

SJK järjestää ensimmäistä kertaa oman rock-konsertin OmaSp Stadionilla, jossa esiintyy Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva Sunrise Avenue. Kyseessä on samalla urallaan yli kaksi ja puoli miljoona levyä myyneen Sunrise Avenuen ensimmäinen Suomen stadionkeikka. Edellisen Euroopan kiertueensa loppuunmyydylle Hartwall Arenalle päättänyt yhtye valtaa Seinäjoen OmaSp Stadionin perjantaina 10.8.2018. Konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterin kanavilla.

Sunrise Avenuen lämmittelijöinä nähdään kaksi kultaa myynyttä sooloalbumia julkaissut Jonne Aaron ja hiljattain Emma-palkinnon saanut LEO.

On hienoa soittaa ensimmäinen kotimaan stadionkeikkamme rumpalimme Samin entisessä kotikaupungissa Seinäjoella, missä hän on nuoruutensa rock-tähteydestä haaveillut. On mahtavaa, että Seinäjoella satsataan livemusiikkiin näin isosti ja nyt saamme vihdoin tuoda kesän stadionkoneistomme kokonaan myös suomalaisten nähtäville, kommentoi Sunrise Avenuen Samu Haber tulevaa keikkaa.

Sunrise Avenuen viime vuonna julkaistu ’Heartbreak Century’ –albumi ponnahti julkaisunsa jälkeen suoraan Saksan albumilistan ykköseksi. Levyn menestystä siivitti muun muassa ’I Help You Hate Me –single. Albumia seurannut, 14 maata kattava Euroopan kiertue sai päätöksensä loppuunmyydyllä Helsingin Hartwall Arenalla perjantaina 23. maaliskuuta. Tulevan kesän kiertue käynnistyy Saksasta toukokuun lopussa. Seinäjoen stadionkeikka on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ulkomailla paljon keikkaileva yhtye livenä Suomessa.

Liput Ticketmasterin verkkokaupasta, tästä linkistä, hinnat alkaen 29,90 € vipit alkaen 99,90 €
Lippuja saa myös OmaSp Stadionin SJK Shopista, joka palvelee arkisin klo 9-16 sekä SJK:n ottelutapahtumista, toisen kerroksen Carlsberg Sports Barissa.

Voit tutustua konsertissa esiintyvien Sunrise Avenuen, Jonne Aaronin ja LEO:n hitteihin SJK:n viralliselta Spotify -tililtä.

Tapahtuman Facebook -event: Sunrise Avenue Seinäjoen OmaSp Stadionilla

Sunrise Avenue

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2014 julkaistu ”Best Of” -kokoelmalevy on myynyt Saksassa peräti tuplaplatinaa eli yli 400 000 kappaletta. Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään ”Hollywood Hills”, ”I Don’t Dance”, ”Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtye on huomioitu lukuisia kertoja sekä kotimaisilla että kansainvälisillä musiikkialan palkinnoilla. Haber on kunnostautunut Saksassa myös The Voice -tv-ohjelman tähtivalmentajana ja viime kesänä hän hurmasi Espanjassa kuvatussa Vain Elämää -sarjassa tulkiten muiden suomalaisartistien kappaleita.