123 456 7890

SJK palaa viimein kotikentälleen pitkän vieraskiertueen jälkeen ja kohtaa KTP:n sunnuntaina 12.7. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä.

SJK:n edellinen kunnollinen kotiottelu oli kolme viikkoa sitten VPS:ää vastaan. Sen jälkeen on oltu tienpäällä lähes yhtä soittoa kaksi viikkoa. Nyt SJK palaa kotiyleisönsä eteen ja toivoo saavansa koko kaupungin tuen taistelussa Veikkausliiga-pisteistä.

Sarjassa SJK on valahtanut neljänneksi, mutta kaikki muut kärkijoukkueet ovat pelanneet enemmän pelejä. SJK:lla on sarjaa johtavaan HJK:hon 10 pistettä ja HJK on pelannut peräti neljä ottelua SJK:ta enemmän. Rästiottelut voittamalla SJK olisi sarjakärjessä kahden pisteen erolla.

Nousijajoukkue KTP puolestaan on sarjassa kymmenentenä ja turvallisesti kuuden pisteen karkumatkalla ennen sarjajumbona olevaa VPS:ää. Pisteitä kotkalaiset kuitenkin tarvitsee varmistaakseen sarjapaikan ensi kaudelle.

Paljon ollaan reissattu ja paljon pelattu, mutta meidän täytyy nyt näyttää. Koko ajan olemme sanoneet että Veikkausliiga on meidän päätavoite ja nämä europelit tässä välissä oli vain bonusta, painottaa SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Me joukkueena, seurana ja meidän pelaajat, me opimme vain pelaamalla näitä pelejä. Meidän täytyy olla varmoja että voimme tulevinakin vuosina päästä pelaamaan europelejä. Sen takia sunnuntain kohtaaminen on todella tärkeä. Kuten on jokainen Veikkausliigapeli. Olemme oppineet näistä europeleistä ja varmasti olemme parempi joukkue taas. Nyt vain hyvä palautuminen ja sunnuntaina olemme taas valmiit, päättää Valakari Islannissa tappiollisen FH – SJK pelin jälkeen.

Samoilla linjoilla Valakarin kanssa on SJK pelaajat.

Meidän täytyy vain oppia Islannin reissustamme ja keskittyä nyt liigaan. Meidän täytyy rentoutua ja olla rohkeampia pallon kanssa. Siten me onnistumme, sanoo SJK hyökkääjä Bahrudin Atajic päättäväisesti.

Mielestäni emme ole pelanneet vielä tällä kaudella niin hyvin kuin pystymme. Olemme hyvä joukkue. Mutta kaudesta on vielä paljon jäljellä ja toivottavasti pystymme kääntämään kurssimme ympäri, jatkaa Atajic.

Tervetuloa tukemaan SJK:ta ja kannustamaan joukkue voittoon kotkalaisista!

SJK – KTP sunnuntaina 12.7. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00. Ottelun isäntänä toimii S – EePee, joten Tähän otteluun S-etukortilla saa jopa viisi euroa alennusta ottelulipuista!

SJK tarvitsee kotiyleisön tukea ja voiton, jotta ilmeet kääntyy jälleen hymyyn.

Vieraaksi tulee KTP

KTP tulee Seinäjoelle allaan kaksi maalitonta tasapeliä, vierasottelusta FF Jaroa ja kotiottelusta sarjakkosena olevaa RoPS:a vastaan. Varsinkin RoPS ottelussa KTP pli pirteä ja haastoi vierailijan. Jos paikoista olisi saatu sisään, olisi KTP voinut jopa kaataa RoPS:n.

Toisin kuin SJK, KTP on saanut levätä hyvin heinäkuussa, sillä heillä on koko kuukauden aikana vain kolme ottelua. He ovat saaneet keskittyä joka otteluun rauhassa ja tähänkin sunnuntain kohtaamiseen se on voinut levätä koko viikon.

Joukkueessa ei ole tällä hetkellä loukkaantuneena ketään, mutta epävarmaa on vielä kuntoutuuko Ilari Äijälä jo täyteen pelikuntoon sunnuntaiksi ja onko viime ottelussa loukkaantunut Josh Mulvany toipunut tarpeeksi ja päävalmentaja Sami Ristilän käytettäväksi.

Joukkueen riveissä on myös SJK:lle tuttuja, sillä puolustuksessa pelaa entinen SJK puolustaja Felipe Aspegren. Aspegren siirtyi kesken viime kauden lainasopimuksella Turun TPS:ään ja matka sielä jatkui Kotkaan. Mies onkin sopeutunut joukkueeseen hyvin ja on ollut yksi runkopelaajia nousijajoukkueessa.

SJK:n riveissä puolestaan pelaa entinen kotkalainen Johannes Laaksonen, joka on KTP:n kasvatti. Viime kohtaamisessa Kotkassa KTP ja SJK pelasivat maalittoman tasapelin ja tuolloin kotkalaisyleisö piinasi Laaksosta kentän laidalta. Kannattajia matkustaa myös Seinäjoelle sunnuntaiksi omiaan kannustamaan.

Edellisen kerran KTP vieraili Seinäjoella kaudella 2013, kun molemmat joukkueet pelasivat vielä Ykköstä. Tuolloin KTP nappasi 0-1 voiton Keskuskentältä. Ensimmäinen kohtaaminen kaudella 2013 meni kuitenkin SJK:n nimiin 2-0 ja Kotkasta SJK haki peräti 4-0 voiton.

Felipe Aspegren edustaa nykyään KTP:ta

SJK toipuu Islannin matkasta

SJK matkusti viikolla hurjan pitkän matkan Islantiin ja takaisin. Osa joukkueesta kadotti myös matkalla matkatavaransa välilaskun aikana. Kaikki pelikamat tosin oli toimitettu jo Islantiin etukäteen, joten suurta ongelmaa ei tästä syntynyt. Varmasti kuitenkin matka painaa jaloissa ja ennen tätä on muutenkin reissattu hurjat määrät. SJK on ollut käytännössä kaksi viikkoa tien päällä. Sunnuntain ottelu on myös jo kolmas tälle viikolle.

Nyt kuitenkin päästään viimein kotistadionille ja SJK haluaa näyttää kotiyleisölle parastaan.

Loukkaantumistilanne joukkueessa on hyvä, sillä ainoastaan Marco Matrone on edelleen sivussa ja hänkin on jo aloittanut treenaamisen. Tuco on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi ja Jesse Sarajärvi pelaa lauantaina Kerho 07 Akatemian mukana.

Viime maanantaina SJK vieraili Lahdessa ja siellä peliaikaa sai vasta 17-vuotias Emil Lidman, joka pääsi kentälle myös europelissä Islannissa. Nuori keskikenttäpelaaja onkin huippulupaus ja Kakkosen peleissä hän on ollut aivan omaa luokkaansa, johtaen jopa Kakkosen Pohjoislohkon maalipörssiä kahdeksalla maalillaan. Todennäköisesti Lidman on mukana myös sunnuntain pelissä.

Vasta 17-vuotias Emil Lidman teki Veikkausliigadebyyttinsä viime maanantaina. Kuva Pasi Palo

Liput portilta:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ottelun isäntänä toimii S-EePee, joten Tähän otteluun S-etukortilla saa jopa viisi euroa alennusta ottelulipuista!

Verkkomyynti:
Kaikkiin SJK peleihin saa lipun kätevästi SJK Shopista

Ennakkolippujen muut myyntipisteet:
Citymarket Jouppi
Citymarket Päivölä
Prisma
ABC Seinäjoki
Coffee House
Wilson
Hospoda Korbel
Wallsport

Sunnuntain järjestelyt ja palvelut

Portit, palvelut ja lipunmyynti porteilla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua. Sunnuntaina 12.7. klo 17.00. Säiden salliessa, DJ aloittaa samalla kellonlyömällä tunnelman nostatuksen anniskelualueella.

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja lisäkatsomoilla kapasiteetti saadaan yli 4000 katsojaan. Seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa. Portilla lippuja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.

Olutteltta palveluineen aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä. Anniskelualueella on DJ, joka huolehtii asiakkaiden tunnelmasta ennen ottelua. Toinen anniskelualue on vieraskannattajien alueella.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Vieraskannattajien paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella, missä on heille omat palvelut ja oma portti.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti (muu vastaava todiste) tai akkreditointi tapahtumaan.

Ottelu näkyy suorana ISTV:ssä

Kaikki Veikkausliigaottelut näkyvät kokonaisuudessaan suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä Ilta-Sanomien ISTV:ssä. Lähetyksiä voi katsella verkosta ympäri Suomen ja hintaa palvelulla on vain 9,90 / kuukausi.

Palvelun kautta otteluita voi katsella myös jälkikäteen ja kaikista peleistä tulee myös kentänlaitahaastattelut ja kohokohtakoosteet hidastuksineen.

ISTV:n pääset tilaamaan osoitteesta Ilta-Sanomat/Extra