123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi Ykkösen ottelussa PK-35 Vantaata sunnuntaina 11.8. klo 18.30.

Ottelun lisäksi paikanpäällä on hurjasti muuta tapahtumaa ja otteluisäntinä toimivat Citymarket sekä K-Plussa, tarjoavat tuottajiensa maistiaisia, arvontoja ja ilmaisen sisäänpääsyn kaikille K-Plussakorttilaisille.

Itse ottelussa nähdään hurja taisto pisteistä, sillä SJK hamuaa sarjakärkeen ja PK-35 taas pois tippumistaistosta.

Tällä kaudella joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista on päättynyt SJK:n voittoihin, kun kauden avausottelussa Joupiskan tekonurmella Kerho nappasi 2-1 voiton Toni Lehtisen ja Kim Palosaaren maaleilla ja kesäkuussa Kerho murjoi vantaalaisia ISS Stadionin uusitulla tekonurmella jopa 0-3 luvuin. Tuolloin maaleista vastasi Josu, Chris Cleaver ja Johannes Laaksonen.

Nyt pelataan Seinäjoen Keskuskentällä, jolla vastustaja PK-35 Vantaa kaatui viime kaudella myös 3-0 luvuin.

Missään tapauksessa PK-35:sta ei kannata kuitenkaan aliarvioida, sillä joukkueessa riittää laadukkaita ja nimekkäitäkin pelaajia.

Tervetuloa koko perheen voimin mukaan viihtymään Keskuskentän tunnelmaan ja kannustamaan SJK voittoon.

Juhliiko SJK jälleen Keskuskentällä?

PK-35 Vantaa alisuorittanut

Tälle kaudelle suurin odotuksin lähtenyt PK-35 Vantaa on selvästi alisuorittanein joukkue Ykkösessä.

Joukkuetta valmensi vielä 13.7. asti Pasi Pihamaa, jonka sopimus kuitenkin purettiin ja kakkosvalmentaja Illir Zeneli otti valmennusvastuun. Muutos ei kuitenkaan ole vaikuttanut suuresti joukkueen otteisiin ja koko kaudella se on voittanut vain neljä ottelua.

Tällä hetkellä PK-35 Vantaa löytyy sarjan kahdeksannelta sijalta, mutta sijoitus voisi parantua nopeastikin, jos Zeneli löytää joukkueelle voittavan vireen.

Laatua joukkueesta kuitenkin löytyy. Keskikenttää hallitsee mm. Konsta Rasimus, John Weckström ja Petri Oravainen, jotka kaikki on tuttuja pelaajia Suomifutista seuranneille.

Hyökkäyspäähän hankittiin tälle kaudelle algerialainen Karim Benounes, joka onkin Fidan Seferin kanssa iskenut viisi maalia mieheen.

Joukkueessa pelaa myös muista ansioista julkisuuteen noussut Ikenna Ikegwuonu, joka tuli tutuksi Voice of Finland laulukilpailun samettiäänisenä hurmurina. Kentällä Ike ei välttämättä samaan tapaan hurmaa ja miehen pelityyli ainakin edellisessä ottelussa SJK:ta vastaan oli aikamoista rymistelyä. Ottelun lopussa Aki Sipilä loukkaantui juuri tilanteessa, jossa tämä laulajatähti oli toisena osapuolena.

Seinäjoelle joukkue tulee ilman pelikieltoja, mutta riveistä saattaa loukkaantumisen takia olla poissa mm. Claudio Matrone, Abderaouf Zarabi ja Petri Oravainen, jotka kaikki huilasivat PK-35:n edellisenkin ottelun.

Toisaalta PK:lla ei ole ollut viikolla ottelua, joten miehet saattavat jo olla täydessä iskussa.

Kim Palosaari puskee voittomaalin kevään SJK – PK-35 Vantaa ottelussa.

SJK tähyää sarjan kärkeen

SJK on tällä hetkellä sarjassa toisena ja vain kahden pisteen päässä FC Hakasta. Voitolla Kerholla olisi mahdollisuus nousta takaisin kärkipaikalle, jota se piti hallussaan koko alkukauden, aina heinäkuun puoleen väliin saakka.

SJK on nyt myös kolmen ottelun tappiottomien otteluiden putkessa, kun kaksi edellistä ottelua on voitettu 2-0 luvuin ja sitä ennen haettiin tärkeä vieraspiste maalittomalla tasapelillä Valkeakoskelta.

Oma maalikin on säilynyt koskemattomana nyt kolmessa ottelussa peräkkäin ja kaikenkaikkiaan SJK maalivahti Mihkel Aksalu, joka on pelannut kaikissa otteluissa tällä kaudella, on pelannut jo yhdeksän nollapeliä.

Edellisessä ottelussa Viikinkien vieraana keskiviikkona, Kerho pelasi melko mielenkiintoisella kokoonpanolla, jossa mukana oli peräti kolme puhdasta hyökkääjää. Tuo toimi ainakin siinä määrin, että kolmikko Toni Lehtinen, Akseli Pelvas ja Daniel Caumo, oli kaikenaikaa puolustuksen kiusana ja onnistui järjestämään useita maalintekotilanteita.

Daniel Caumo myös osui yhdestä näistä ja samalla iski kauden toisen maalinsa Ykkösen otteluissa. Kakkosessa Kerho 07:n riveissä maaleja on brassille kuitenkin kertynyt jo seitsemän.

Toni Lehtinen on SJK:n paras maalintekijä Ykkösen otteluissa ja hänen toimestaan on syntynyt jo kahdeksan osumaa.

SJK:lla ei ole otteluun lähdettäessä pelikieltoja murheenaan ja loukkaantuneista ainakin Jyri Hietaharju ja Justin Moose tekee paluun kokoonpanoon. Hietaharju oli jo mukana Viikinkejä vastaan keskiviikkona, mutta ei toistaiseksi vielä penkin puolella. Timo Tahvanaisen kuntoutuminen otti viikon alussa hiukan takapakkia ja mies huilannee vielä tämän viikonlopun kamppailut.

SJK:n uusi espanjalaisvahvistus Juli Serrano saattaa myös tehdä debyyttinsä sunnuntaina, mutta mies todennäköisesti hakee ensin pelituntumaa lauantaina reservijoukkue Kerho 07:n riveistä. Kaikki Kerhon paidassa lauantaina pelaavat ovat pelikelpoisa jo sunnuntaina.

Pitkäaikaisloukkaantuneina on jo talvella loukkaantunut Luis Fernando ja Aki Sipilä, joka loukkaantui nimenomaan edellisessä ottelussa PK-35 Vantaata vastaan kesäkuun lopulla. Molemmat ovat sivussa koko loppukauden.

SJK kaipaa jälleen kotiyleisön tukea, jotta se voittaisi ottelun ja ottaisi taas askeleen kohti unelmana olevaa sarjanousua.

SJK – PK-35 Vantaa, Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 11.8. klo 18.30. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.

Nuori Teemu Penninkangas vauhdissa Keskarilla

Tapahtumaa riittää ottelun lisäksi

Sunnuntain pelistä on tulossa melkoinen tapahtuma, sillä ottelun lisäksi luvassa on huikeita arvontoja ja ilmaisia makupaloja.

Ottelun isäntinä toimii K-Plussa ja K-Citymarket.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy K-Plussakortin omistajille ja sisään pääsee joko sitä näyttämällä, tai hakemalla lipun Citymarketista. Lipussa on mukana arvontanumero, joten jos haluat mukaan arvontaan, haet lippusi Citymarketista.

Atria tarjoaa ottelutapahtumassa ilmaiset makkarat kaikille katsojille ja Valio puolestaan tarjoaa ilmaiset mehut.

Lisäksi puoliajalla pidetään kilpailu sekä lapsille että aikuisille ja tuon osallistujat arvotaan Citymarketeista K-Plussakortilla haettujen ennakkolippujen numeroilla. Citymarket palkitsee kaikki osallistujat.

Eikä arvonnat tähän lopu, vaan kaikkien Citymarketista lippunsa hakeneiden kesken arpoo Citymarket uuden polkupyörän!

Ottelun yhteydessä järjestetään myös suuri SJK:n virallisen kisasinapin äänestys, sillä katsojat voivat maistella peräti neljän eri sinapin valmistajan vaihtoehdoista itselleen mieleisen ja äänestää niistä omaa suosikkiaan SJK:n viralliseksi sinapiksi.

Voittajasinappi on sitten jatkossa käytössä kaikissa SJK peleissä.

Tarkoituksena on että SJK peleissä on kaupungin parhaat palvelut myös sinappipuolella ja SJK nimenomaan haluaa tässä kuulla kannattajiaan.

Äänestäjien kesken arvotaan myös ilmaiset sinapit vuodeksi.

Keskuskentällä on SJK:n otteluissa tällä kaudella viihtynyt noin 2000 katsojaa / peli

Sisäänkäynti ja ennakkoliput

Sisäänkäynti Keskuskentälle, sekä lipunmyynnit, löytyvät pääkatsomon takaa, sekä aurinkokatsomon puolelta eteläpäädyn kulmasta, pesäpallostadionin puolelta.

Portit ja palvelut Keskuskentällä aukeavat sunnuntaina klo 17.00. Kentältä löytyy anniskelualueet, pomppulinna, kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut sekä fanituotemyyntivaunu, joka sijaitsee pääkatsomon takana.

Parhaat parkkipaikat löytyy pesäpallostadionin puolelta, sillä pääkatsomon takana tilaa on rajallisesti.

Kaikki paikalle mahdollisesti tulevat vieraskannattajat sijoitetaan omalle rajatulle alueelle, Keskuskentän aurikokatsomoon ja sen pohjoispäätyyn.

Kaikkien peliin tulevien on syytä kuitenkin varautua laukkujen yms. tarkistukseen tarvittaessa.

Liput:

12 � normaalihinta

8 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.

Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

K-Plussakortilla pääsee tähän otteluun ilmaiseksi, lisäksi kortilla voi noutaa ilmaisen ennakkolipun K-Citymarketista, jossa on mukana tarjous ja numero jolla osallistutaan puoliaikakilpailun arvontaan.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Ennakkolipunmyynti:

– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu