123 456 7890

SJK pelaa jo kolmannen ottelunsa viikon sisään, kun se kohtaa sunnuntaina 30.8. klo 18.30 IFK Mariehamnin Seinäjoen Keskuskentällä. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00.

Viikon kaksi edellistä ottelua on päättynyt SJK:n voittoon ja voitonnälkää riittää vielä sunnuntaillekin. Sarjassa tilanne on jännittävä, sillä SJK on noussut aivan edellä olevien RoPS:n ja HJK:n kantaa. Piste-eroa HJK:hon on vain neljä pistettä ja rovaniemeläisiin kolme. Myös IFK Mariehamn on mukana mitalitaistossa, mutta kuitenkin SJK:sta kahdeksan pisteen päässä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti Maarianhaminassa, mutta nyt pallotaituri Petteri Forsell ja kumppanit tulevat ensimmäistä kertaa tällä kaudella Seinäjoelle. Ensimmäinen kohtaaminen Ahvenanmaalla päättyi SJK:n 3-0 voittoon ja toisella kertaa jaettiin pisteet 1-1 tuloksella.

Kovat pelit jatkuu ja saamme sunnuntaina vastaamme hyökkäysvoimaisen joukkueen. Maarianhaminalla on paljon hyviä yksilöitä jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Myös viime kaudella SJK:n ja IFK Mariehamnin pelit olivat suurimaalisia. SJK voitti tuolloin kotonaan kahdesti 3-0 luvuin ja Maarianhaminassa tasattiin pisteet 2-2 -tuloksella.

Sunnuntain tapahtumassa on jälleen mukana Duudsonit Activity Park laitteineen, jotka ovat vapaasti lasten käytettävissä klo 17.00 alkaen. Siten puuhaa riitttää myös perheen pienimmille ja paikalle voi lähteä vaikka koko perheen voimin.

Tervetuloa kannustamaan SJK:ta voittoon Seinäjoen Keskuskentän tunnelmaan.

Laitapuolustaja Timo Tahvanainen on ollut luottopelaajia tällä kaudella.

IFK Mariehamn sai Kangaskolkan mukaan

IFK Mariehamn sai kovan vahvistuksen hyökkäykseensä viime sunnuntaina, kun Aleksei Kangaskolkka sai peliluvan pitkän loukkaantumisensa jälkeen. Tammikuussa Liigacupin ottelussa tullut polven eturistisidevamma oli pitänyt Kangaskolkan sivussa koko kauden ajan.

Päävalmentaja Pekka Lyyski on varmasti iloinen miehen paluusta, mutta vielä viime ottelussa Kangaskolkka ei tuonut apuja IFK:n hyökkäyspelaamiseen. IFK Mariehamn hävisi kotonaan 0-2 luvuin FC Lahdelle.

Kauden mainiosti aloittanut ja pitkään jopa aivan SJK:n tuntumassa olleen IFK:n peli on hiukan yskähdellyt ja edelliset viisi ottelua on pelattu ilman voittoa. Tappiot on tullut FC Lahdelle, KTP:lle sekä VPS:lle ja tasapelit on napattu RoPS:lta ja KuPS:lta. Edellinen voitto on heinäkuun puolesta välistä, kun FF Jaro kaatui 4-3 luvuin Maarianhaminassa. Vierasotttelussa voitto on tullut viimeksi niinkin kauan sitten kuin kesäkuun alusta. Kotikentällä sitä vastoin on sujunut paremmin.

Joukkueen suurin tähti Petteri Forsell oli alkukaudesta loukkaantuneena, mutta hän on palannut mukaan heinäkuussa ja pelejä on kertynyt yhdeksän. Niissä maaleja on syntynyt yksi ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Forsell on kuitenkin sarjan vaarallisimpia erikoistilannespesialisteja ja hänen kanssaan saa olla tarkkana.
Puolustaja Kristian Kojola palaa pelikiellon jälkeen kokoonpanoon, mutta Bobbie Friberg da Cruzin pelaaminen on epävarmaa.

Viime vuonna IFK Mariehamn kävi häviämässä kahdesti Seinäjoella 3-0 luvuin.

Richie Dorman sivussa – Gogoua tekee paluun

Viime keskiviikkona vakavasti loukkaantunut Richie Dorman leikattiin torstaina ja leikkaus oli mennyt hyvin. Alustavan arvion mukaan Dorman on pelikunnossa kuitenkin vasta neljän kuukauden päästä, joten hänen kautensa päättyi jo ennen aikojaan. Dormanin lisäksi sivussa on loukkaantumisen vuoksi Jesse Sarajärvi. Kokoonpanoon palaa pelikieltonsa jälkeen Cedric Gogoua.

SJK on voittanut kaksi edellistä otteluaan ja molemmissa maalinteossa on ollut tuore hankinta Roope Riski. Roope onkin osunut jo kolmasti neljässä pelaamassaan ottelussa. Samalla Riski on tuonut virtaa koko hyökkäyspään pelaamiseen.

Jos SJK voittaa sunnuntaina, ottaa se kolmannen voittonsa putkeen ja nousee todenteolla haastamaan edellä olevia RoPS:a ja HJK:ta. Välillä näytti että kärki pääsee karkuun, mutta kaikille tulee heikompia aikoja ja tässä sarjassa pelit ovat lopulta todella tasaisia.

Tervetuloa Seinäjoen Keskuskentälle!

Sunnuntaina 30.8. klo 18.30 SJK – IFK Mariehamn

Roope Riski on osoittautunut hyväksi hankinnaksi.

Lipunmyynti

Liput portilta:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Verkkomyynti:
Kaikkiin SJK peleihin saa lipun kätevästi SJK Shopista:
www.seamchip.fi/sjk

Ennakkolippujen muut myyntipisteet:
– Citymarket Jouppi
– Citymarket Päivölä
– Prisma
– ABC Seinäjoki
– Coffee House
– Wilson
– Hospoda Korbel
– Wallsport

Ottelu näkyy suorana ISTV:ssä

Kaikki Veikkausliigaottelut näkyvät kokonaisuudessaan suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä Ilta-Sanomien ISTV:ssä. Lähetyksiä voi katsella verkosta ympäri Suomen ja hintaa palvelulla on vain 9,90 / kuukausi.

Palvelun kautta otteluita voi katsella myös jälkikäteen ja kaikista peleistä tulee myös kentänlaitahaastattelut ja kohokohtakoosteet hidastuksineen. ISTV:n pääset tilaamaan osoitteesta Ilta-Sanomat/Extra