123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07 kohtaa äitienpäivänä, sunnuntaina, Kakkosen Pohjoislohkon kärkikamppailussa, ja samalla Pohjanmaan paikallisessa, Vasa IFK:n.

Vasa IFK johtaa lohkoa kolmen pisteen erolla Kerho 07:aan, yhden pelin enemmän pelanneena. Voitolla Kerho 07:lla olisi siten saumat nousta lohkon piikkipaikalle ja näpäyttää yhtenä suurimpana ennakkosuosikkina sarjaan lähtevää VIFK:ta.

Ottelu pelataan sunnuntaina, 12.5. klo 18.30, Jouppilanvuoren tekonurmella. Äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit ovat peliin kunniavieraita.

AC Oulusta Seinäjoelle siirtynyt Teemu Lukkari johtaa Kerho 07:n puolustusta

Vastassa Christian Sund ja Tomi Kärkkäinen

Vasa IFK vahvisti rivejään juuri sarjakauden kynnyksellä kokeneella Christian Sundilla, joka pelasi vielä edelliskaudella SJK edustuksessa.
Samoin joukkueen valmentajana on tuttu mies, eli kaudella 2010 SJK:ta luotsannut Tomi “Kärde” Kärkkäinen.

VIFK vilisee muitakin kovia pelimiehiä Sundin lisäksi ja useammalla pelaajalla on kosolti jopa liigakokemusta.

Kerho 07 on ehtinyt vaasalaiset kohdata talven aikana jo kahdesti, ja niistä otteluista vaaka kääntyy niukasti Seinäjoen suuntaan, sillä ensimmäisen kohtaamisen Kerho voitti 2-1 luvuin ja seuraavasta saalistettiin tasapeli 2-2 luvuin.

VIFK kohtasi talven aikana myös SJK edustuksen kahdesti, mutta vaikka ensimmäinen kohtaaminen meni selvin 4-1 luvuin SJK:lle, oli VIFK:n puolustusmuuri myrkkyä Suomen cupissa ja vaasalaiset juhlivat 1-0 voitolla makoisaa päänahkaa cup-ottelussa.

Kausi on alkanut VIFK:lla melko hyvin ja voitot on tullut Tervareista, KPV:sta ja ORPasta. Näistä tosin viimeisin osoittautui varsin vaikeaksi vastukseksi viime keskiviikkona, sillä ORPa johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen ja vaikka IFK tasoittikin ottelun toisen puoliajan alkupuolella, tuli 2-1 voittomaali vasta reilusti tuomarin antamalla lisäajalla. Tuota ennen VIFK pääsi maistamaan myös tappion kitkeryyttä Torniossa, missä paikallinen TP-47 onnistui kaatamaan ennakkosuosikin 2-0 luvuin.

Vaikka VIFK:lla onkin muutama poissaolija loukkaantumisten takia, tulee Seinäjoelle vahva ryhmä, Christian Sundin, Males Lombon, Kå;re Björkstrandin ja Joel Sunabackan johdolla.
Ja varmasti vain voitto kelpaa heille tästä ottelusta.

Christian Sund kantoi SJK:ssa viime kaudella jopa kapteenin nauhaa.

Kerho 07 peliin makean voiton jälkimainingeissa

Viime keskiviikkona Kerho 07 haki todella makean voiton Iisalmesta, missä paikallinen PK-37 kaatui huippuvireessä olevan Daniel Caumon johdolla 2-0 maalein. Caumon lisäksi maalinteossa kunnostautui Teemu Penninkangas.

Tuon voiton arvoa nostaa paljon se, että mukana oli todella nuori ryhmä, neljä A-junioria ja yhteensä jopa 10 alle 21 vuotiasta pelimiestä.
Normaalisti Kerhoa kärjessä johtava Mikael Muurimäki esimerkiksi ei matkustanut Iisalmeen.

Nyt Muurimäki on jälleen mukana ja kokoonpanosta saadaan varmasti jälleen vahva, kun mukaan saadaan lisää kokeneitakin pelaajia.

Keskiviikkona Kerho 07:n valmentaja Max Peltonen julisti kuitenkin joukkueen pelanneen parhaan pelinsä tällä kaudella ja heitti hieman paineita myös tulevalle vastustajalle. Peltoselle peli saattaakin merkitä paljon, sillä vastustaja on hänen kasvattajaseuransa, sekä joukkue jota hän on myös itse edustanut ja valmentanut.

Kakkosen kärkikamppailu ja Pohjanmaan derby, Kerho 07 vs. VIFK, sunnuntaina 12.5. klo 18.30 Jouppilanvuoren Tekonurmella.

Tervetuloa viihtymään Joupiskalle!

Liput :
Normaalihinta 8 �,
Alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat 6 �.
Äidit, Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Ennakkolipunmyynti:
– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!