123 456 7890

Seinäjoen keskuskentän nurmi ei ole vielä siinä kunnossa, että siellä voitaisiin pelata sunnuntaina. Siten sunnuntaiksi sinne suunniteltu SJK – Ilves -Veikkausliigaottelu on siirretty Jouppilanvuoren tekonurmelle.

Kentänhoitajat tekevät kovasti töitä Keskuskentän kuntoon saamiseksi ja sinne päästään ensimmäistä kertaa 5. toukokuuta, kun FC Inter saapuu Seinäjoelle. Viime kaudella Keskuskentällä pelattiin ensimmäistä kertaa 3.5. 2015. Tänä vuonna kevät on ollut selvästi kylmempi ja kosteampi, joten se on tuonut omat haasteensa kenttähenkilökunnalle. Seinäjoen Keskuskentällä ei ole lämmitystä.

Ilves on Seinäjoella mielenkiintoinen vieras, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa viime vuosien aikana useita kertoja ja peleissä on nähty paljon maaleja. Joukkueet kohtasivat virallisissa oteluissa ensimmäistä kertaa jo kaudella 2011, kun pelattiin nousukarsintoja Ykköseen. Lisämielenkiintoa otteluun tuo Ilvestä edustavien Pavle Milosavljevicin ja Marco Matronen mukana olo, sillä molemmat ovat entisiä SJK:n kapteeniston edustajia viime vuodelta.

SJK – Ilves sunnuntaina 24.4. klo 16.00 Jouppilanvuoren kupeessa. Palvelut ja portit aukeavat klo 14.30 ja sisäänkäynti edellisen ottelun tapaan vanhan jäähallin portista, tenniskenttien läpi. Ottelun ennakkoliput myynnissä SJK:n verkkokaupassa, SJK-Shopissa. Tervetuloa!

SJK kohtaa Ilveksen Jouppilanvuoren tekonurmella ensi sunnuntaina