123 456 7890

SJK kohtaa tänä sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä FC Interin ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00. Portit ja palvelut aukeavat klo 13.30 ja tässä ottelussa on mukana Duudsonit Activity Park laitteineen, joten tervetuloa viihtymään koko perheen voimin.

Ottelu on myös Veikkausliigan Respect-ottelu ja sen alussa nostetaan yhdessä Punainen Kortti Rasismille. Peliin on kutsuttu Respect-teeman mukaisesti vanhoja SJK pelaajia alkuvuosilta ja ottelun alussa luovutetaan Respect-palkinto. Tuo palkinto menee tänä vuonna SJK Kannattajille, jotka ova päättäneet palkintorahoillaan ostaa jalkapalloja Seinäjoen ala-asteille.

Sarjassa SJK on kolmantena ja FC Inter viidentenä. SJK:lla on piste-eroa kärjessä olevaan HJK:hon vain kuusi pistettä ja SJK:lla on kaksi peliä vähemmän pelattuna. SJK:lla on myös koko sarjan paras maalisuhde, joten voittamalla rästipelit, SJK olisi sarjan kärjessä. FC Interillä on myös yksi peli enemmän pelattuna kuin SJK:lla ja piste-ero SJK:hon on viisi pistettä. Luvassa on siten kivikova kärkipään kamppailu Keskuskentällä.

Me emme ole koskaan Interiä voittaneet Veikkausliigassa. Se ei ole sattumaa. Inter on erittäin hyvä vastaiskujoukkue ja joka kerta kun olemme kohdanneet, olemme kontrolloineet palloa ja syötelleet. Mutta kun vähän on auennut pakka, on Inter välittömästi iskenyt vastaiskuilla, muistelee SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Se mikä Interillä on muuttunut tälle kaudelle, on että nyt he pelaavat entistä tiivimmin puolustuksessa. Se on erittäin laadukas joukkue, joka pystyy pallohallintaan ja kontrolloituihin vastahyökkäyksiin. Ja siitä tuloksena muun muassa HJK:n voittaminen 3-0. Paljon hyviä pelaajia ja hyvin organisoitu joukkue, Valakari jatkaa.

Mutta se mikä on mukavaa, niin molemmat joukkueet tykkää pelata hyvää futista. Molemmat joukkueet ovat tehneet myös paljon maaleja, joten uskon että tästä tulee vauhdikas futismatsi, päättää Valakari.

Myös pelaajat tykkäävät pelata joukkuetta vastaan joka pyrkii pelaamaan rikkomisen sijasta.

Kiva pelata Interiä vastaan. Viime kerrasta alkaa ollakin jo jonkin verran aikaa – taisi olla kauden eka matsi? Inter kumminkin yrittää toteuttaa omaa peliään, eikä vain estää vastustajan hyökkäämistä. Yleensä maalejakin on tullut aika paljon meidän ja Interin välisissä peleissä. Näin hyökkääjän näkökulmasta, toivotaan että huomennakin nähdään, toivoo SJK hyökkääjä Akseli Pelvas.

Meidän pitää pystyy nollaamaan Interin vaaralliset vastahyökkäykset, sillä heillä on monta nopeaa vastaiskupelaajaa. Ja kunhan saadaan oman hyökkäyspelin palaset loksahtamaan kohdilleen, luotua maalipaikkoja, niin eiköhän me saada tästä kaivattu tulos, jatkaa Pelvas.

Pelvas tullaan myös palkitsemaan ottelun alkuseremonioissa, sillä hän sai HIFK:ä vastaan 50 Veikkausliiga-maalia urallaan täyeen. 20 näistä on syntynyt SJK:n paidassa.

Tuntuuhan se tietysti hienolta että on pystynyt ylittämään 50 maalin rajan, ei niitäkään pelaajia hirveen montaa taida olla, ainakaan aktiivipelaajista. Mutta kai sitä aina toivoo että niitä olisi vieläkin enemmän. Sunnuntain pelissä on taas hyvä sauma kasvattaa saldoa. Ja tosiaan yllättävän paljon noista maaleista on syntynty SJK-paidassa. En usko että ne tuohon jää, päättää Akseli Pelvas.

Pelvaksen ja SJK Kannattajien lisäksi pelin alussa palkitaan Jussi Vasara, joka sai viime Ilves -vierasottelussa tililleen 200:nen Veikkausliiga ottelun.

SJK pelaa koko elokuussa vain kaksi kotiottelua ja tämä on niistä ensimmäinen. Toinen pelataan vasta elokuun lopussa, kun KuPS vierailee Seinäjoella.

Akseli Pelvas palkitaan sunnuntaina uransa 50 maalista.

Job Dragtsmalla riittää mietittävää

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsmalla riittää mietittävää ennen sunnuntain ottelua. Inter hävisi viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa kotonaan tällä kaudella, kun FC Lahti haki 2-0 voiton Turusta.

Tappio oli Interille kirpaiseva, sillä ennen ottelua peliä pidettiin merkitykseltään loppukaudelle erittäin tärkeänä. Varsinkin kun sitä edelliset kolme ottelua oli päättynyt tasapeliin.

Olemme tilanteessa, missä meidän pitää pystyä ottamaan voittoja. Tasapeleillä ei loppujen lopuksi pitkälle pötkitä. Maalinteko on ollut meillä viime peleissä vähän vaikeampaa, joten siihen pitää saada laatua lisää, jotta tasurit kääntyvät voitoiksi, sanoi Job Dragtsma viime viikonloppuna Interin nettisivuilla.

Lahti-ottelussa sai lisäksi punaisen kortin Interin puolustaja Petros Kanakoudis ja toinen puolustaja Eric Matokou loukkaantui. Molemmat ovat sivussa sunnuntaina.

Pyrimme hakemaan tasoitusta vähän riskilläkin, mutta homma vaikeutui, kun Petros otti tyhmyyttään punaisen. Se oli todella tyhmästi tehty, jyrisi Dragtsma Lahti-pelin jälkeen seuransa nettisivuilla.

Alkukaudesta Inter oli huikeassa vireessä ja suurimpina syinä tähän oli loistavia syöttöjä jakanut keskikenttäpelaaja Mika Ojala ja kärjessä lähes kaikessa onnistunut Vahid Hambo. Molemmat tähtipelaajat jättivät Interin kuitenkin siirtoikkunan lähestyessä. Mika Ojala lähti ensin Saksaan VfR Aaleniin ja viime viikolla kerrottiin Suomen maajoukkuerinkiinkin nousseen Hambon siirrosta Englantiin ja siellä Brightoniin. Tulopuolella joukkueeseen on tullut ainoastaan vanha tuttu hyökkääjä Serge N›Gal, joka kuitenkaan ei ole vielä ihan parhaassa kunnossa pitkän pelaamattomuuden vuoksi.

Pitää kuitenkin muistaa, että SJK ei ole koskaan vielä Veikkausliigassa voittanut FC Interiä. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen kauden avauksessa päättyi 1-1 -tulokseen. Tuolloin Philip Njoku vei ensin Interin kotikentällään johtoon, mutta SJK hyökkääjä Bahrudin Atajic tasoitti pelin puolen tunnin pelin jälkeen.

Bahrudin Atajic iski Interiä vastaan kauden avauksessa ja on viime peleissä noussut huimaan vireeseen SJK:ssa.

SJK täysin terveenä

Viime ottelussa sivusta ollut puolustaja Cedric Gogoua on jälleen pelikunnossa ja mukana sunnuntaina. SJK:lla on muutenkin kaikki pelaajat viimein pelikunnossa, kun Marco Matronekin pääsee ottamaan ensimmäiset peliminuuttinsa loukkaantumisen jälkeen, lauantaina Kerho 07:n mukana.

Torstaina medialle esitelty uusi hyökkääjä Roope Riski ei ole kuitenkaan vielä käytettävissä sunnuntaina, sillä kesän siirtoikkunassa siirtyvät pelaajat saavat pelata vasta 6.8. jälkeen. Siten Riskin ensimmäinen ottelu saattaa olla vieraspeli FF Jaroa vastaan sunnuntaina 9.8.

SJK myös lainaa siirtoikkunassa keskikenttäpelaaja Juho Lähteen loppukaudeksi Vaasan Palloseuraan, joka kaipaa kipeästi lisää pelaajia putoamistaistoonsa. Lähde ei siten ole mukana sunnuntaina. SJK ja VPS kohtaa muutaman viikon päästä Vaasassa, Lähde ei kuitenkaan saa pelata SJK:ta vastaan.

SJK:n paras maalintekijä tällä kaudella on tässä ottelussa 50:stä Veikkausliigamaalistaan palkittava Akseli Pelvas, joka on noussut mukaan kisaamaan Veikkausliigan maalikuninkuudesta yhdeksällä maalillaan. Pelvas on tällä hetkellä liigan maalipörssissä toisena. SJK on iskenyt muutenkin koko sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja omiin niitä on mennyt sarjan vähiten. SJK:lla on siten sarjan paras maalisuhde. Maalivahti Mihkel Aksalulla on jo 10 nollapeliä tilillään. Hänen ennätyksensä on 14 nollapeliä kaudessa ja SJK:lla on vielä Inter peli mukaan laskettuna 14 peliä pelaamatta.

Sunnuntain ottelun jälkeen SJK joutuu peräti kolmen ottelun vieraskiertueelle, sillä seuraava kotiottelu on vasta elokuun 26. päivä keskiviikkona, kun Kuopion Palloseura tulee Seinäjoelle. Sitä ennen SJK matkaa vieraaksi Pietarsaareen, Rovaniemelle ja Vaasaan. SJK siis pelaa koko elokuussa vain kaksi kotiottelua.

Tervetuloa kannustamaan SJK:ta sunnuntaina Keskuskentälle!

SJK nähdään Keskuskentällä vain kahdesti elokuussa.

Verkkomyynti ja lippujen hinnat

Liput portilta:

15 � (normaali)

10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)

5 � (lapset 6-16 vuotta)

Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ennakkoliput ovat aina pari euroa halvemmat.

Verkkomyynti:

Kaikkiin SJK peleihin saa lipun kätevästi SJK Shopista.

Ennakkolippujen muut myyntipisteet:

– Citymarket Joupp

i- Citymarket Päivölä

– Prisma

– ABC Seinäjoki

– Coffee House

– Wilson

– Hospoda Korbel

– Wallsport

SJK:n katsojakeskiarvo on nousussa ja tähänkin otteluun odotetaan paljon katsojia.

Sunnuntain järjestelyt ja palvelut

Portit, palvelut ja lipunmyynti porteilla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua. Sunnuntaina 2.8. klo 13.30. Säiden salliessa, DJ Josio aloittaa samalla kellonlyömällä tunnelman nostatuksen anniskelualueella. Tässä ottelussa on paikalla myös Duudsonit Activity Park laitteineen, eli tarjolla on aktiviteettejä ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle heti porttien auetessa.

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja lisäkatsomoilla kapasiteetti saadaan yli 4000 katsojaan. Seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa. Portilla lippuja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.

Anniskelualue palveluineen aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä. Anniskelualueella on DJ, joka huolehtii asiakkaiden tunnelmasta ennen ottelua.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisille vieraskannattajille on paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti (muu vastaava todiste) tai akkreditointi tapahtumaan.

Ottelu näkyy suorana ISTV:ssä

Kaikki Veikkausliigaottelut näkyvät kokonaisuudessaan suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä Ilta-Sanomien ISTV:ssä. Lähetyksiä voi katsella verkosta ympäri Suomen ja hintaa palvelulla on vain 9,90 / kuukausi.

Palvelun kautta otteluita voi katsella myös jälkikäteen ja kaikista peleistä tulee myös kentänlaitahaastattelut ja kohokohtakoosteet hidastuksineen. ISTV:n pääset tilaamaan osoitteesta Ilta-Sanomat/Extra