123 456 7890

Sund sairauslomalle
Jos ei jo viime kaudella saatu tarvittavaa määrää kolhuja ja kovaa onnea, on sitä näemmä luvassa myös tällä kaudella.

Jyväskylän Jalkapalloklubista Kerhon keskikenttää vahvistamaan tullut Christian Sund nimittäin väänsi nilkkansa torstain harjoituksissa sen verran ilkeästi, ettei pelkkä jääpussi auttanut.

Mies kiikutettiin suoraan Keskussairaalaan tutkimuksiin. Onneksi sekä sairaala, että lääkäri olivat lähellä. Huoltaja Pekka Lehtinen antoi tilanteesta kiitosta nopeasti paikalle kiiruhtaneelle Arvo Kukkille, joka kävi tutkimassa “Kisun” jalan röntgenkuvien jälkeen.

Jos nyt jotakin hyvää ikävästä tilanteesta löytyy, on se sairausloman arvioitu pituus, joka on noin 4-6 viikkoa.

– Onneksi mitään ei ollut murtunut. Nilkan siteet ovat venähtäneet tai revähtäneet. Parhaassa tapauksessa saikku kestää vain kuukauden, kertoi Sundin mukana sairaalassa ollut Lehtinen.

– Kaiken järjen mukaan Sund on kunnossa sarjan alkuun mennessä. Sarja on meille kuitenkin se tärkein juttu. Mistään hirvittävän vakavasta vammasta ei ole kuitenkaan kysymys. Kaikkein harmillisinta tietenkin on se, että kyseessä oli ihan harmiton tilanne. Kukaan ei edes taklannut tai mitään, kommentoi puolestaan vastuuvalmentaja Christoffer Kloo Sundin loukkaantumista.

Sund on kolmas kovia kokenut Kerhon pelaaja lyhyen ajan sisällä Teemu Penninkankaan ja Jaakko Lammen lisäksi. Penninkankaan jalkapöydästä murtui joulun tienoilla luu ja Lammen nilkka murtui treeneissä juuri ennen Pietarsaaressa pelattua FF Jaron isännöimää Tammiturnausta.