123 456 7890

SJK Akatemia hävisi 2-1 tuloksella Mikkelissä. Ottelun ainoaksi ilonaiheeksi jäi Jeremiah Strengin kauden kahdeksas maali. Itse pelissä tilanteet jäi molemmilta joukkueilta vähiin. MP osui ensimmäisellä jaksolla upealla kaukolaukauksella ja toisella puoliajalla vastahyökkäyksestä. SJK Akatemian maali lähti Valtteri Olsbon hyvästä keskityksestä ja Streng sai puskea pallon takatolpalta sisään. SJK Akatemialla on edelleen teoreettiset mahdollisuudet säilyä Ykkösessä, sillä kautta on jäljellä vielä neljä ottelua ja mahdollisesti seitsemän pistettä voisi riittää säilymiseen. Seuraava mahdollisuus tulee lauantaina 17.10. kun SJK Akatemia matkustaa EIF:n vieraaksi.

MP – SJK Akatemia 2-1 (1-0)
1-0 22 min Jonathan Dunyin
2-0 65 min Dudu
2-1 78 min Jeremiah Streng

Ottelun seitsemännellä peliminuutilla MP sai hyökkäyksen ja miehen boksiin. SJK Akatemian Mehdi El Moutacim tuli kuitenkin vastaan ja joutui kaatamaan pelaajan sääntöjenvastaisesti. Tuloksena pilkku kotijoukkueelle ja keltainen El Moutacimille. MP:n kauden paras maalintekijä, Antti-Ville Räisänen, veti pallon taivaan tuuliin ja tilanne pysyi 0-0:ssa.

Reilun 20 minuutin pelin jälkeen, MP sai keskityksen oikealta boksiin, missä SJK Akatemian puolustus puski sen keskialueelle. Siellä kuitenkin MP:n Jonathan Dunyin otti pallon haltuunsa ja veti reilusta 20 metristä upean laukauksen maalin yläkulmaan. 1-0 kotijoukkueelle ja samoissa luvuissa mentiin myös tauolle.

Toinen puoliaika jatkui samaan tyyliin kuin ensimmäinenkin, ja molempien joukkueiden maalitilanteet jäivät vähiin. Kotijoukkue oli enemmän niskan päällä, mutta myöskään heillä ei paikkoja ollut.

Tunnin pelin kohdilla SJK Akatemia alkoi saamaan painetta ja muutaman puolittaisen tilanteen. Harmillisesti 65. minuutilla MP:n Dudu pääsi karkumatkalle keskialueella ja vastatusten Mehdi El Moutacimin kanssa. Moutacim sai kättään hieman sijoitukseen väliin, mutta se pomppi silti maaliin ja kotijoukkue siirtyi kahden maalin johtoon.

SJK Akatemia jatkoi kuitenkin painostustaan ja lopulta 78. minuutilla se tuotti tulosta. Valtteri Olsbo antoi hyvän keskityksen kaukaa vasemmalta laidalta, aivan maalin takatolpalle ja siellä Jeremiah Streng teki kauden kahdeksannen maalinsa.

Vain pari minuuttia kavennusosumasta, MP:n Toni Tahvanainen pelattiin keskialueelta yksin hyökkäykseen. El Moutacim tuli kuitenkin hyvin vastaan ja esitti tärkeän torjunnan. Peli jatkui SJK Akatemian painostuksella loppuun asti, mutta todellista vaaraa se ei pystynyt luomaan. MP puolestaan puolusti alhaalla ja tiiviisti, iskieen välilä vastaan. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon.

SJK Akatemia: Mehdi El Moutacim MV, Kaarlo Rintamäki (76’ Georg Westerlund), Onni Heinonen, Joona Lautamaja, Valtteri Olsbo, Sami Sipola, Robbie Malolo (76’ Juuso Takanen), Omar Adawi, Aatu Kujanpää, Oskar Pihlaja (64’ Kuutti Matila) ja Jeremiah Streng.