123 456 7890

OmaSp Stadionilla 23.-24.8.2019 järjestettävään OmaSp Stadionfestin alkuun on aikaa enää kaksi päivää. Puhelimet pirisevät ja sähköposti laulaa toimistolla, kun tapahtumaan liittyvien järjestelyiden loppurutistus on käynnissä.

Viimeisen viikon aikana tapahtuman rakennus alkoi näkyä myös konkreettisesti stadionilla.

Tiistaina aloitettiin kentän levytyksellä, ja keskiviikkona alkoi lavan rakennus. Torstaina vielä tekniikka sisään ja anniskelualueet kuntoon. Tapahtuman jälkeen purku aloitetaan jotakuinkin välittömästi, eli noin viikon pikapyrähdyksestä on kyse, kertoo OmaSp Stadionin tapahtumakoordinaattori Pekka Hautala.

Festarien järjestäminen sujuu jouhevasti, kun mukana on alan ammattilaisia. Talkoolaiset mukaan luettuna tapahtumassa työskentelee yli sata henkilöä. Myös viime vuosina järjestettyjen konserttien ja muiden tapahtumien tuoma kokemus auttaa onnistuneen festaritapahtuman luomisessa.

Tänä vuonna OmaSp Stadionfestillä esiintyjinä ovat Ville Valo & Agents, Kolmas Nainen, Elastinen, Kapasiteettiyksikkö, Paula Koivuniemi, Vesa-Matti Loiri, ABREU, Jannika B, Pete Parkkonen, sekä mielenkiintoinen Apocalyptica feat., jossa sellotaitureiden kanssa lavan ottavat haltuun Marco Hietala (Nightwish), Ellips ja Antti Hyyrynen (Stam1na).

Lipunmyynti näyttää kiihtyvän loppua kohti, ja lauantain VIP-lipuista osa on jo myyty loppuun. On mukava nähdä, että tällaiselle tapahtumalle on tilausta Seinäjoen jo valmiiksikin runsaassa tapahtumakesässä, sanoo SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Stadionfestin kaltaiset tapahtumat tukevat konsernin liiketoimintaa ja ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Upea stadionimme mahdollistaa erilaisten, niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämisen, ja sitä kannatta hyödyntää mahdollisimman paljon, jotta voimme entisestään kehittää ydintuotettamme eli huippu-urheilua. SJK haluaa jalkapallon ohella tarjota ihmisille muitakin elämyksiä, jatkaa Kivimäki.

Aikataulu, ennakkolippulinkit sekä muut lisätiedot löydät osoitteesta omaspstadionfest.fi. Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta!