123 456 7890

OmaSp Stadionilla 11.9. pelattava Pohjanmaan derby ja 23.9. pelattava Suomen Cupin finaali, kiinnostaa yleisöä ennakkoon. Molempiin on mennyt jo tuhansia ennakkolippuja.

Pohjanmaan derby, eli Veikkausliigaottelu SJK – VPS pelataan maanantaina 11.9. klo 19:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Se on SJK:n seuraava kotiottelu parhaillaan käynnissä olevan maajoukkuetauon jälkeen ja otteluun on jo nyt mennyt 2265 ennakkolippua. Määrä on noin 55% kaikkien myynnissä olevien paikkojen kapasiteetista.

Kahden pohjalaisjoukkueen keskinäiset kohtaamiset ovat olleet isoja tapahtumia tähänkin asti, mutta nyt kiinnostusta lisää entisestään Veikkausliigan sarjatilanne. Sekä SJK että VPS ovat perätysten sarjataulukossa ja kamppailevat todenteolla mitaleista sekä Europaikoista. Kauden kolmas kohtaaminen ratkaisee myös Pohjanmaan alueen sisäisen herruuden, kun SJK voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen ja VPS toisen. Peliin odotetaan kauden ennätysyleisöä.

Lauantaina 23.9. klo 17:00 pelattavan Suomen Cupin finaalin järjestelyistä vastaa Suomen Palloliitto, jonka tärkein seurakilpailu Suomen Cup on. Ottelu päätettiin järjestää tänä vuonna Seinäjoen OmaSp Stadionilla ja se on samalla kilpailun historiassa pohjoisimpana pelattu finaaliottelu koskaan. SJK eteni viime vuoden tapaan finaaliin ja yrittää nyt toistaa viimevuotista temppuaan, kun se juhli historiansa ensimmäistä Suomen Cupin voittoa Tampereen Ratinassa. Finaaliin se saa vastaansa hopealle viime kaudella sijoittuneen HJK:n.

OmaSp Stadionilla pelattavaan SJK – HJK -finaaliin on myyty jo 2625 lippua. Se on enemmän kuin viime vuonna Tampereen Ratinassa pelatussa finaalissa ja kaikki merkit viittaa tapahtuman täyttävän stadionin äärimmilleen. Helsingistä tulevat HJK-kannattajat saapuvat Seinäjoelle omalla cup-junalla, jonka 400 myynnissä ollutta paikkaa myytiin loppuun parissa päivässä.

Molemmat isot ottelut näyttävät tällä hetkellä kiinnostavan hienosti. Ja pitää muistaa, että meillä on näiden lisäksi vielä kolme muuta kotiottelua jäljellä. Aina kovasti kiinnostava Ilves-ottelu, HJK ja kauden päättävä FC Inter -matsi, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Tällä kaudella vastasimme saatuun asiakkaspalautteeseen ja pyrimme saamaan enemmän viikonloppuun sijoittuvia otteluita, lähinnä lauantaille ja perjantaille. Samoin palautteissa oli toivottu myöhäisempiä alkamisaikoja, varsinkin arkipäivän otteluille, koska töiden jälkeen on vaikea ehtiä kuudeksi stadionille. Erityisesti kauempaa tulevien kohdalla, Virtanen kertoo.

Tämä kokeilu alkamisaikojen suhteen on saanut kovasti palautetta, sekä puolesta että vastaan ja kauden jälkeen harkitsemme kuinka jatkamme tulevaisuudessa. Fakta on kuitenkin se, että ottelut ovat keränneet isompia yleisömääriä ja ihmiset ovat viihtyneet OmaSp Stadionilla ennen ja jälkeen ottelun huomattavasti isommilla joukoilla. Tämä luo ottelusta todellisen tapahtuman. Mutta toisaalta ymmärrämme myös asian toisen puolen lasten nukkumaanmenoaikojen suhteen ja käymme näistä keskusteluja kauden jälkeen, jatkaa Virtanen lopuksi.

Ennakkolippuja 11.9. klo 19:00 pelattavaan SJK – VPS -Pohjanmaan derbyyn, saa SJK Shopista arkisin klo 9-16 ja SJK:n verkkokaupasta, osoitteesta www.sjk2007.fi/verkkokauppa

Suomen Cupin finaalin lipunmyynnnistä vastaa Suomen Palloliitto, joten liput tuohon otteluun saa heidän yhteistyökumpaninsa kautta, tästä linkistä. SJK-kannattajille on otteluun varattu Kannattajapääty, jonne voi ostaa liput suoraan omasta linkistään ja tuo linkki löytyy tästä. Myös HJK-kannattajille on oma linkkinsä ja heille on varattu koko Itäpääty. HJK-kannattajien linkin löydät heidän omilta kanaviltaan. (HUOM! Kun avaa linkin tietyllä selaimella, jää linkin avaaminen välimuistiin
ja tällöin ei pääse ostamaan lippua pää- tai eteläkatsomoon. Tämä
onnistuu kuitenkin incognito -tilassa, tyhjentämällä välimuistin tai
vaihtamalla selainta. Merkintä linkin avaamisesta tietyllä selaimella
häviää myös ajan kuluessa eli silloin pääsee taas ”normaaliin”
lipunmyyntiin.)