123 456 7890

SJK:ssa lainasopimuksella tämän kauden pelannut Sergei Eremenko palaa takaisin Latvian FK Spartaks JÅ«rmalaan. SJK kiittää Sergei Eremenkoa ja toivottaa onnea tulevaan.

Alun perin SJK lainasi Sergei Eremenkon koko kaudeksi Latvian pääsarjassa pelaavasta FK Spartaks JÅ«rmalasta. Lainasopimuksessa oli mahdollisuus kutsua pelaaja takaisin sopimuskauden aikana ja nyt FK Spartaks käyttää tuon mahdollisuuden. Eremenkon sopimus Spartaks JÅ«rmalan kanssa kestää vuoden 2020 loppuun.

20-vuotias, Suomen poikamaajoukkueissa esiintynyt Sergei Eremenko, pelasi SJK:ssa yhteensä 20:ssa ottelussa, joista 14 oli Veikkausliigaa. Hän syötti Suomen cupissa Denys Oliinykin tekemän maalin KuPsia vastaan sekä Boris Kadion tekemän maalin RoPSia vastaan. Veikkausliigassa hän antoi syötön Mehmet Hetemaj’n tekemään maaliin FC Interiä vastaan. Hän itse teki ainoan maalinsa FC Hakaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Urallaan hän on SJK:n lisäksi pelannut FF Jarossa, Moskovan Spartakin reservijoukkueessa sekä FC Baselin akatemiassa.

Sergei palaa Latviaan välittömästi, eikä hän siten ole käytettävissä SJK:n tulevissa otteluissa. SJK kiittää häntä lämpimästi kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan.

SJK kohtaa lauantaina 20.7. klo 17.00 vierasottelussa KPV:n. Ottelu on Veikkausliigan ohella Pohjanmaan PowerPark Liigaa ja sen päätösottelu, jossa ratkaistaan Pohjanmaan herruus kaudella 2019. SJK järjestää otteluun bussikuljetukset ja SJK:n kausikorttilaiset voivat noutaa peliin ilmaisen lipun. Lue lisää ottelusta SJK:n otteluennakosta, tästä linkistä.