123 456 7890

SJK ja 18-vuotias laitahyökkääjä Lauri Laine ovat tehneet kaudet 2024-2025 kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi vuoden jatko-optio. Suomen u19-maajoukkueessa syksyllä pelannut Laine siirtyy Seinäjoen Jalkapallokerhoon FC Hongasta, joka  on hänen kasvattajaseuransa.

–Olen innoissani aloittaessani täällä. Toivon, että SJK auttaa minua eteenpäin urallani. Haluan tulla niin hyväksi kuin mahdollista ja päästä kovempiin sarjoihin pelaamaan. Haluan kehittyä uudessa ympäristössä mahdollisimman tehokkaasti paremmaksi, sanoo Lauri Laine.

Nuorisomaajoukkueiden vakiokalustoon lukeutuva Laine teki Veikkausliigadebyyttinsä FC Hongassa keväällä 2022 vain 16-vuotiaana. Hän on sittemmin vakiinnuttanut asemansa liigajoukkueessa pelaten kaudella 2023 kaikkiaan 20 Veikkausliigaottelussa.

Tervetuloa Kerhoon, Lauri!

SJK:n edustusjoukkue palaa treeneihin joulukuun puolessa välissä. Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä marraskuun loppuun asti edullisin Early Bird -hinnoin. Toimi siis nopeasti, sillä edullisemmat hinnat ovat voimassa enää pari päivää! Kausikortit myy Ticketmaster.

Lauri Laine