123 456 7890

SJK on tehnyt pelaajasopimuksen Pikkuhuuhkajissakin syksyllä pelanneen 18-vuotiaan Dario Naamon kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2024 ja 2025. Pelipaikaltaan oikea laitapuolustaja Naamo siirtyy Seinäjoelle kasvattajaseurastaan FC Hongasta. Sitä ennen Naamo on pelannut myös Tikkurilan Palloseurassa ja Käpylän Pallossa. Vuodesta 2018 hän on pelannut FC Hongassa. Veikkausliigadebyyttinsä Naamo teki kaudella 2022, ja ensimmäinen maali pääsarjassa syntyi kauden 2023 lopulla. 

–Fiilikset tulla tänne on hyvät. Olen kuullut paljon näistä olosuhteista ja siitä miten hyvät ne ovat futiksessa kehittymisen kannalta. Tavoitteenani on ollut päästä aina mahdollisimman korkealle ja ulkomaille koviin sarjoihin pelaamaan. Haluan myös pelata Huuhkajissa, kertoo Dario Naamo.

Naamo sai kutsun Suomen U21-maajoukkueen mukaan syksyllä 2023, ja debyyttiottelunsa Pikkuhuuhkajissa hän pelasi 16.11.2023 Suomen kohdatessa ystävyysottelussa Ruotsin. Naamon lähitulevaisuuden tavoitteet ovat hänelle hyvin selvät.

–Haluan Seinäjoella kehittyä pelaajana paremmaksi ja tahdon että voin auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteiset tavoitteet, sanoo Naamo.

Tervetuloa Kerhoon, Dario!

SJK:n edustusjoukkue palaa treeneihin joulukuun puolessa välissä. Kausikortit kaudelle 2024 ovat myynnissä marraskuun loppuun asti edullisin Early Bird -hinnoin. Toimi siis pikaisesti niin saat kausikortin halvemmalla! Kausikortit myy Ticketmaster.

 

Dario Naamo