123 456 7890

Sunnuntaina ennen SJK – HJK Veikkausliiga ottelua, Seinäjoen Keskuskentällä esiintyy Euroviisuissa hienosti menestynyt seinäjokelainen Softengine.

SJK TV tapasi huippusuosioon nousseen seinäjokelaisyhtyeen laulaja Topi Latukan. Bändin jäsenistä myös Latukalla on omaa futistaustaa, mutta vielä enemmän sitä on yhtyeen rumpali Tuomo Alarinnalla, joka pelasi aktiivisesti maalivahtina SJK-junioreissa vielä muutamia vuosia sitten.

Itse pelasin nuorempana, mutta Tuomo on meidän bändin futismies. Hän seuraa todella aktiivisesti jalkapalloa. Itse en niinkään seuraa mitään liigaa tai joukkuetta aktiivisesti, mutta katson esimerkiksi MM-kisat kyllä. SJK:n peleissä tulee käytyä tietysti, kertoo Latukka

Odotan sunnuntailta hyvää matsia ja siitä tulee varmasti muutenkin kiva ilta. Päästään esityksen jälkeen hyviltä paikoilta VIP-tiloista seuraamaan ottelua. Toivottavasti tavoitetaan myös paljon semmoisia ihmisiä jotka ei ole välttämättä niin paljoa kuunnelleet meidän musiikkia, Latukka jatkaa.

Softengine on parhaillaan studiossa tekemässä ensimmäistä isolle levy-yhtiölle julkaistavaa albumia. Aiemmin bändi on julkaissut yhden omakustanteen.

Keikkoja on soitettu paljon ympäri Suomen ja Euroviisujen kautta jopa 100 miljoonaa ihmistä näki yhtyeen esittävän Something Better -hittinsä.

Sunnuntaina Seinäjoen Keskuskentällä portit avataan klo 16.30 ja Softengine esiintyy klo 17.00 alkaen. Veikkausliigan kärkikamppailu SJK – HJK potkaistaan käyntiin klo 18.30.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat jo myynnissä ja löydät tietoa lipuista ja ennakkomyyntipisteistä tästä linkistä.

Tästä katsomaan Topi Latukan haastattelua SJK TV:stä: