123 456 7890

SJK U19 joukkue kohtaa SM-Karsintasarjan kärkikamppailussa JJK U19 joukkueen lauantaina Jouppilanvuoren Tekonurmella, välittömästi aiemmin pelattavan Liigacup finaalin jälkeen.

SJK johtaa tällä hetkellä Pohjoislohkoa, ennen toisena olevaa FC Hakaa, kun otteluita on lauantain kamppailu mukaan luettuna jäljellä enää kaksi. Voittamalla JJK:n SJK varmistaisi paikan ensi kesän varsinaiseen SM-sarjaan. Tappiollakin paikka SM-sarjasta olisi mahdollinen, mutta se riippuu muiden otteluiden tuloksista.

JJK U19 on tällä hetkellä pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin SJK ja voittamalla omat rästiottelunsa, se olisi vain pisteen päässä. JJK pelaa ensimmäisen rästiottelunsa juuri tänään torstaina ja se kohtaa siinä FC Hakan. Tilanne on sikäli kimurantti, että myös FC Haka voisi voitolla mennä SJK:n edelle.

Jos ennen karsintasarjan alkua olisi joku povannut näin huikeita loppuratkaisuja, olisi varmasti moni ollut kovin epäuskoinen. SJK ei meinaan ole hävinnyt koko sarjassa vielä ainuttakaan ottelua ja silti kaksi ottelua ennen loppua, ei ole vielä täysin varmaa, että se selviää neljän parhaan joukkoon ja saisi siten paikan SM-sarjaan. Varmuudella SJK on kuitenkin ainakin viiden parhaan joukossa ja lohkon viides ja kuudes pääsee vielä jatkokarsintaan.

Lohkon tilanteeseen pääsee tutustumaan tästä linkistä.

Lohkovoitolla olisi myös markitystä tulevan kesän SM-sarjan kannalta, sillä kolme parasta saa sijoituksensa perusteella lähtöpisteitä.

Lauantain vastustaja JJK on Suomen kovimpia nuorten joukkueita. Mitaleja on tullut viime vuosina niin B-junnuissa kuin A-junnuissa. Seinäjoellekin tuleva joukkue on hävinnyt tänä talvena vain kerran ja se taistelee taatusti ensin SM-sarjapaikasta ja myöhemmin kesällä taas SM-mitaleista.

Myös SJK:n A-juniorit ovat osoittaneet kovuutensa tänä talvena ja huikea ottelu on tulossa lauantaina.

Pelaajista kaikki on pelikunnossa, lukuunottamatta pitkäaikaisloukkaantuneina olevia Joona Ala-Hukkalaa ja Valtteri Peitsoa. Osa pelaajista saattaa toki olla mukana torstaina pelattavassa Kerho 07:n harjoitusottelussa ja osa jopa SJK edustuksen mukana Liigacupin finaalissa.

SJK U19 – JJK U19, lauantaina 29.3. klo 16.30, Jouppilanvuoren Tekonurmella.

SJK tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn kaikille Liigacup Finaaliin tuleville katsojille.
Myös makkaranmyynti ja kahviopalvelut ovat avoinna.

Tervetuloa viihtymään Joupiskalle!

SJK U19 valmiina kohtaamaan JJK.