123 456 7890

SJK U19 pelaa tulevana sunnuntaina SM-karsintasarjan ottelun Hämeenlinnan Jalkapalloseuraa vastaan Seinäjoen Wallsport Areenassa.

Pohjoislohkossa tilanne on semmoinen, että voittamalla tämän ottelun, SJK käytännössä varmistaisi jo SM-sarjapaikan kesälle. Toki teoriassa SJK voisi myös viimeisten kolmen ottelun aikana hävitäkin kaikki ottelunsa suurinumeroisesti ja samalla muutl ohkon joukkueet voisivat voittaa sopivasti otteluita suurinumeroisesti, jolloin lohkoa 13:sta pisteellä johtava SJK voisi tippua vielä viidenneksikin. Tuokin sija kuitenkin takaisi paikan jatkokarsintaan.

Voittaa silti pitää ja HJS hamuaa pisteitä kovasti myös.

Hämeenlinnalaisia ei ainakaan kannata aliarvioida, sillä pelkästään nappaamalla SJK:lta täyden pistesaaliin sunnuntaina, olisi HJS jo lohkon kakkosena ja vain kolmen pisteen päässä Kerhosta.
Viime viikolla Hämeenlinna voitti kotikentällään Ilveksen, jolloin viiden kärki tasoittui kovasti Pohjoislohkossa.

Edelleen osalla joukkueista on kuitenkin myös vähemmän pelejä pelattuna, kuten esimerkiksi JJK:lla, joka voikin parilla rästipelin voitolla nousta lohkon piikkipaikalle ohi SJK:n.
Toistaiseksi kuitenkin SJK:n SM-karsintasarja on sujunut ilman tappioita ja viidestä ottelusta vain yhdessä on menetty pisteitä.

SJK pelaajia on parina viime viikkona ollut mukana maajoukkuetehtävissä ja vielä viimeinen kaksikko, Joonas Sundman ja Matti Lähde, kävivät hakemassa kuluneella viikolla Unkarista voiton sekä tasapelin U16 maajoukkueen mukana. Molemmat saivat tililleen yhden kokonaisen ottelun ja lisäksi Sundman pelasi puolisen tuntia toisen ottelun lopusta. Molemmat ovat tarvittaessa käytössä sunnuntaina.

Varmuudella sivussa on pitkäaikaisloukkaantuneet Joona Ala-Hukkala sekä maalivahti Valtteri Peitso. Mutta muiden pelimiesten pitäisi olla pelikunnossa ja käytettävissä ottelussa.

SM-karsintaa: SJK U19 – HJS Akatemia sunnuntaina 16.3. klo 14.00, Wallsport Areenalla.

Liput otteluun on 5 euroa, lapset alle 8 vuotta ja sotaveteraanit ilmaiseksi. Myös SJK kausikorteilla sisään ilmaiseksi.

Tervetuloa viihtymään Wallsportiin.


SJK U19 pelaajat vasemmalta oikealle; Valtteri Leppänen, Arttu Aromaa ja Antti Palomäki, valmiina kohtaamaan HJS sunnuntaina.