123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon nuorten U19 joukkue kohtaa huomenna lauantaina 9.3. klo 14.15 alkavassa ottelussa Oulun Luistinseuran U19 joukkueen.

SJK on sarjassa toisena, yhden ottelun vähemmän pelanneena ja OLS johtaa sarjaa kahdella pisteellä.

Voitolla SJK nousisi lohkon piikkipaikalle ja kaulaa olisi mahdollista ottaa myös rästiottelussa myöhemmin. OLS taas tulee kovalla joukkueella Seinäjoelle, eikä varmasti anna anteeksi sitä että SJK nappasi heiltä pisteet helmikuussa kotikentällä.

OLS:n mukana tähtipelaaja Ojala

Seinäjoelle OLS saapuu vahvalla ryhmällä ja mukana on myös Suomen kenttien lupaavimmaksi junioriksi tituleerattu Matias Ojala, joka normaalisti pelaa AC Oulun edustusjoukkueessa.

Mukana on myös muita AC Oulun vakiomiehistöön kuuluvia pelaajia, kuten Tuure Siira, Arttu Hinkula ja Lassi Nurmos.

Ei siis mikään ihme että Oululaisten yhdistelmäjoukkue OLS tällä ryhmällä johtaa Pohjoista SM-karsintalohkoa ja voitti edellisessä ottelussaankin TP-47:n vakuuttavasti vieraskentällä luvuin 4-1.

SJK kuitenkin onnistui joukkueen kaatamaan kotiluolassaan Aleksi Ahteen maalilla helmikuun alussa, joten huikea kamppailu on nytkin luvassa pisteistä.

OLS:lla olisi tässä ottelussa paikka ottaa voitolla pieni karkumatka lohkon kärjessä ja varmistaa samalla paikkaa kaksiosaisiin lohkojen välisiin karsintaotteluihin.

Pelaajia mukana myös Kerho 07:n riveissä.

SJK U19 joukkueen valmentaja Max Peltoselle tuottaa päänvaivaa myös osittain samaan aikaan pelattava Kerho 07:n treeniottelu Vaasassa, VIFK:ta vastaan. Tuo ottelu alkaa klo 12.15, mutta sieltä ei kukaan mukaan lähtenyt Seinäjoelle ehdi ennen ottelun alkua.

Normaalistihan Kerho 07:n runkopelaajiin kuuluu monia U19 joukkueen pelaajia ja valmentaja Peltonen toimii myös tuon joukkueen päävalmentajana.

SM-karsinnan kärkikamppailu SJK U19 – OLS U19 lauantaina 9.3. klo 14.15 Wallsport Areenalla.

Liput 5 euroa, lapset ja sotaveteraanit ilmaiseksi. Myös SJK kausikortilla, kannattajakorteilla ja Voittajakerhon korteilla ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK lohkokärkeen!