123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue kohtaa tänä lauantaina Wallsport Areenassa klo 14.00 SM-sarjakarsinnan 2. osaottelussa FC Lahden U19 joukkueen.
Ensimmäinen osa pelattiin viime viikonloppuna Lahdessa ja sen ottelun kotijoukkue vei nimiinsä 2-0 luvuin.

Ottelupari on siis nyt puoliajalla ja SJK lähtee hakemaan vähintään 2-0 voittoa kotikentältään. Sillä tuloksella mentäisiin jatkoajalle ja senkin päättyessä ratkaisemattomana, edettäisiin rangaistuspotkukilpailuun.

Otteluparin voittaja menee kesällä pelattavaan kahdeksan joukkueen SM-sarjaan ja häviäjä pelaa kolmilohkoisessa Ykkösessä.

A-juniorit tarvitsevatkin nyt koko Seinäjoen jalkapalloväen tuen, joten ota mukaan kaverisikin ja tule kannustamaan Kerhoa.

FC Lahdessa vilisee maajoukkuemiehiä

FC Lahti on kolmen joukkueen, FC Reippaan, FC Kuusysin ja FC Lahden yhdistelmä joukkue, joten perinteisesti kovasta futiskaupungista Lahdesta, on kerätty koko ikäluokan kerma joukkueeseen.

Aivan kirkkaimpana tähtenä tässä ikäryhmässä olisi superlupaus Matti Klinga, mutta mies on tähän asti keskittynyt edustusjoukkueen peleihin, eikä häntä nähty FC Lahden U19 joukkueen paidassa myöskään ensimmäisessä osassa.
Nyt kun Lahden Veikkausliiga-avauskierros siirtyy eteenpäin, saatta hänkin lähteä mukaan hakemaan pelituntumaa.

FC Lahden mukana on joka tapauksessa Suomen nuorten maajoukkuemiehistä Joel Mero, Jasse Tuominen, Onuray Köse ja Olli Tynkkynen, jotka kaikki olivat mukana jo ensimmäisessä osaottelussa.

SJK täydessä iskussa

SJK:n ryhmä on täydessä kunnossa ennen 2. osaottelua ja vain pitkään sivussa ollut Tuomas Lähdesmäki on epävarma lauantain otteluun.

Lauantaina voitto ja SM-sarjapaikka on kovan työn takana, mutta kotihallissaan joukkue on pystynyt kaatamaan muitakin kovia joukkueita suurinumeroisesti.

Koko ryhmä on mennyt valtavasti talven aikana eteenpäin ja useammallakin pelaajalla tulee olemaan hieno kesä edessään. Kokemuksia on luvassa nuorten sarjojen lisäksi myös miesten sarjoissa, Kakkosessa sekä Ykkösessä.

Ottelu on SJK:lle kauden tärkein ja kotiyleisön tuki on tärkeää.
SJK U19 – FC Lahti U19 lauantaina 13.4. klo 14.00.

Liput 5 euroa, SJK Kausikortilla ja kannattajakorteilla ilmaiseksi.
Myös lapset alle 12 vuotta ja sotaveteraanit ovat kunniavieraita.

Kahvila Kerho palvelee ylä- ja alakerrassa ennen ottelua ja sen jälkeenkin, joten tervetuloa aloittamaan viikonloppua Wallsportiin.