123 456 7890

SJK nousi rekisteröityjen pelaajien määrässä suurimmaksi seuraksi Palloliiton Vaasan piirissä.

SJK-junioreiden määrä nousi jo yksistään piirin suurimmaksi, sillä SJK-juniorit ry:n pelaajamäärä nousi 563:een. Toiseksi eniten pelaajia on VPS-junioreilla, yhteensä 549. Kun mukaan lasketaan SJK Akatemian ja SJK:n pelaajat, saadaan SJK:n pelaajamääräksi lähes 630 pelaajaa.

Koko Vaasan piirin alueella on yhteensä 7856 rekisteröityä pelaajaa. Asiasta tiedotti Palloliiton Vaasan piiri maanantaina 3.7.

SJK on suurin seura myös yleisön kiinnostuksen perusteella, sillä Vaasan piirin Veikkausliigaseuroista SJK:n yleisökeskiarvo on tällä kaudella tähän mennessä 2991 katsojaa / peli, kun se VPS:llä on 2371 / peli. Veikkausliigassa molemmat pohjalaisseurat ovat sarjan kärkipäätä ja vain isojen kaupunkien, Helsingin, Tampereen ja Turun seurat ovat pohjalaisseurojen edellä.

Pohjanmaan alueen jalkapalloilu on siten hyvässä nosteessa ja lisäherkkua tähän kaikkeen tuo Seinäjoen OmaSp Stadionilla lauantaina 23.9. pelattava Suomen Cupin Finaali, joka pelataan ensimmäistä kertaa näin pohjoisessa. Cupin finaalissa kohtaavat SJK ja HJK.

Lisäksi Euroopan jalkapalloliitto UEFA järjestää alle 19-vuotiaiden poikien EM-lopputurnauksen Seinäjoella ja Vaasassa heinäkuussa 2018. Tapahtuman esiturnaus pelataan samoilla paikkakunnilla tänä kesänä 30.8.–4.9. 2017, kun Suomi isännöi neljän maan turnauksessa Belgiaa, Hollantia ja Portugalia. Suomi avaa turnauksen Seinäjoen OmaSp Stadionilla keskiviikkona 30.8. kello 18.30 ottelulla Portugalia vastaan. Perjantaina kotijoukkue kohtaa niin ikään Seinäjoella Belgian ennen Vaasassa 4.9. pelattavaa päätösottelua Hollantia vastaan.