123 456 7890

SJK pelaa kaudella 2015 uusilla Adidaksen pelipaidoilla. Suurin muutos viime kauteen on pelipaidan kyljissä, josta kultainen raita jää pois. Lisäksi uudet yhteistyökumppanit näkyvät uusissa paidoissa.

Kotipaita on tietenkin musta, Adidaksen kultaisilla raidoilla ja kultaisilla selkäpainatuksilla. Vieraspaita on valkoinen, kultaisilla raidoilla ja painatuksilla. Kotiasun shortsit ovat mustat ja sukat valkoiset. Verasasun kanssa käytetään valkoisia shortseja. Lisäksi SJK:lla on kolmosasu, joka on vihreä. Maalivahtien asut tulevat olemaan punainen, vihreä ja keltainen. Myös Kerho 07 Akatemialle tulevat uudet asut.

Seinäjoen Jalkapallokerho ja maailman johtava urheiluvälinevalmistaja Adidas solmivat tammikuussa 2014 merkittävän yhteistyösopimuksen, joka jatkuu aina vuoden 2016 loppuun saakka. Adidas varustaa SJK pelaajat ottelu-, harjoittelu- ja vapaa-ajan asuilla. Lisäksi Adidas näkyy SJK:n kannattajatuotteissa sekä muissa lajiin liittyvissä varusteissa. Adidas on ollut SJK:n pääyhteistyökumppani vuodesta 2010 alkaen.

Alkava kausi joudutaan aloittamaan kuitenkin väliaikaisesti hiukan eri väreissä, sillä toimittajan päässä sattuneen sekaannuksen johdosta SJK:lle toimitetut pelipaidat oli varustettu keltaisen oransseilla Adidas raidoilla. Adidas pahoitteli sekaannusta ja toimittaa välittömästi uudet peliasut Seinäjoelle. Uudet paidat on luvattu Seinäjoelle toukokuun alkuun mennessä.

Adidaksen SJK fanituotteita tulee myyntiin tänä keväänä ja myyntiin tulee pikeepaidat, takit ja hupparit. Virallisten Adidas-tuotteiden lisäksi ensimmäiseen kotiotteluun mennessä tulee myyntiin uudet fanihuivit yms. fanituotteet. SJK Shop palvelee verkossa asiakkaita läpi vuorokauden.

Mehmet Hetemaj, Henri Aalto ja Teemu Penninkangas SJK:n uusissa pelipaidoissa.