123 456 7890

SJK-Tiikerit joukkuekuvassa. Kuva SJK-juniorit.

Ennen torstaina klo 18:30 alkavan SJK – TPS -ottelun alkua, SJK luovuttaa tämän vuoden Respect-palkinnon SJK-junioreiden alaisuudessa toimivalla SJK-Tiikerit -erityisliikuntaryhmälle.

SJK-junioreiden alaisuudessa toimiva erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikerit, on tehnyt työtä erityishuomiota kaipaavien lasten ja nuorten sekä vähän vanhempien jalkapalloharrastuksen eteen jo useiden vuosien ajan.

Tiikereiden harjoituksista ja peleistä välittyy aito rakkaus jalkapalloon ja yhdessä tekemiseen, unohtamatta hauskanpitoa. Tällä hetkellä mukana on lähes 30 pelaajaa, iältään 8-50 -vuotta. Ryhmä harjoittelee noin kerran viikossa. Joukkueenjohtajana toimii Roope Järvinen ja valmentajina Juho Pussinen ja Toni Kangas.

Aiemmin Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon on saanut muun muassa SJK:n Kökkäfaarit, Hyväntekeväisyysjoukkue Apollo, seura-aktiivi Hannu Latva-Mäenpää ja kannattajaryhmä Klopit.

Yleensä palkinto lahjoitetaan saajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen tai heidän omaan toimintaansa. Lahjoituskohteita on ollut muun muassa SJK-junioreiden vähävaraisten perheiden auttamiseen perustettu rahasto, ala-asteille ja päiväkoteihin lahjoitetut jalkapallot sekä Sylva ry, joka tekee työtä syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä vuoksi.

Respect-otteluissa on Veikkausliigan Respect-teema läsnä monin tavoin ja pelin alussa molemmat joukkuet nostavat myös yhdessä symbolisesti Punaisen Kortin Rasismille. Respect-palkinnon lahjoittaja Veikkaus Oy on mukana pelitapahtumassa myös vahvasti ja Respect otteluun saa 100 ensimmäistä Veikkauskortin omistajaa kaksi lippua yhden hinnalla. 2 in 1 tarjous on voimassa ainoastaan Veikkauksen verkkosivujen kautta, tästä linkistä.