123 456 7890

SJK:n tämän vuoden Respect-palkinto myönnettiin Kökkäfaareille.

SJK:n ottelutapahtumissa, edustuksen, SJK Akatemian sekä -junioreiden otteluissa, on kaudesta 2010 alkaen ollut olennaisena osana Kökkäfaarit -nimellä kulkeva talkootyöryhmä. Ryhmä koostuu miesporukasta, joka on ollut vaikuttamassa Seinäjoen jalkapallossa jo kymmenien vuosien ajan. Kökkäfaarit ovat mukana SJK:n ottelutapahtumien rakentamisessa, telttojen pystyttämisissä, mainosten siirtämisessä, kahvinkeittäjinä sekä makkaranpaistajina. Tarpeen vaatiessa tämä ryhmä myös tietää kaiken Seinäjoen jalkapallosta sekä sen historiasta.

Kökkäfaarit ovat auttaneet eritavoin koko SJK-yhteisöä vuosien varrella jo seuran perustamisesta lähtien. He olivat mukana jo kun vuonna 2008 Wallsport Areenaa rakennettiin sekä sen jälkeen, ja he ovat olleet mukana OmaSp Stadionin valmistumisen jälkeen stadionin arkisissa askareissa.

Seura on todella kiitollinen heidän panoksestaan ja siitä syystä SJK halusi osoittaa tämän vuoden Respect-palkinnon Kökkäfaareille.

Kökkäfaarit:
• Kari Saarikoski
• Kauko Valli
• Juhani Kallio
• Jari Lähdes
• Heikki Viitamäki

Palkinto luovutettiin SJK – Ilves ottelun alkuseremonioissa OmaSp Stadionilla keskiviikkona 27.9. Ottelu oli Veikkausliigan Respect-ottelu. Palkinnon suuruus on 500 euroa ja tämän summan lahjoittaa seuroille Veikkausliigan yhteistyökumppani Veikkaus. Aiemmin SJK:n Respect-palkinto on myönnetty Hannu Latva-Mäenpäälle, SJK:n kannattajaryhmä Klopeille ja jalkapalloseura Apollolle.