123 456 7890

Apollo OmaSp Stadionilla.

Perjantaina 9.9. klo 18.30 pelattava SJK – FC Inter ottelu, on Veikkausliigan Respect -ottelu. Jokaisen Veikkausliigan Respect-ottelun yhteydessä seurat palkitsevat vuosittain yhden haluamansa seuratoimijan tai -tahon, jolle se haluaa osoittaa arvostustaan. Palkitut saavat samalla Veikkauksen lahjoittaman 500 euron rahapalkinnon.

Tänä vuonna SJK on päättänyt valita palkinnon saajaksi jalkapallojoukkue Apollon. Palkinto luovutetaan perjantaina ennen ottelua Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Joukkueen puolesta sen vastaanottaa SJK:n monivuotinen maalitykki, Mikael Muurimäki. Muurimäki paukuttaa maaleja nykyään Apollon paidassa.

Apollo on vuonna 2015 perustettu seinäjokelainen jalkapallojoukkue. Se on määränpää aktiiviuransa jo lopettaneille, mutta jalkapalloa edelleen tulisesti rakastaville pelaajille. Mukana on useita entisiä SJK:n pelaajia ja valmentajia, joita kaikkia yhdistää rakkaus jalkapalloon ja halu tehdä hyvää. Joukkue pelaa jokaisen kauden jonkin hyvän asian puolesta. Tehtävänä on tukea ja hankkia varoja joukkueen tärkeäksi kokemalle kohteelle haastamalla mukaan yrityksiä ja yhteisöjä. Joukkue lahjoittaa keräyskohteelleen myös vapaaehtoisuuteen perustuvat pääsylipputulonsa.

Apollo vs. HJK-legendat hyväntekeväisyysottelussa

Tänä vuonna Apollon hyväntekeväisyyskohteena on Sylva Ry. Sylva auttaa syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään.

Otamme iloiten vastaan tämän tunnustuksen ja ohjaamme riemuiten 500 euron palkinnon hyväntekeväisyyskohteellemme Sylvalle. Yksi tavoitteemme on ollut, että esimerkkimme innostaisi myös muita valjastamaan oman intohimonsa jonkin hyvän asian puolesta. Respect-palkinto on osoitus siitä, että peliemme ja pelaamisemme merkitys on tunnistettu, kiittelee Jyri Hietaharju Apollosta. Hietaharju on myös entinen SJK-pelaaja.

Apollo – Endure Fort hyväntekeväisyysottelu pelataan OmaSP Stadionilla lauantaina 10.9. kello 18.00. Kaikki ovat tervetulleita nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta. Ottelun vapaaehtoiset pääsylipputulot lahjoitetaan Sylva ry:lle.

Voit osallistua myös lahjoittamalla rahaa suoraan Apollon nettisivujen kautta.
Lahjoitukset: www.apollofutis.fi/lahjoita.html

SJK – FC Inter perjantaina 9.9. klo 18.30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Portit ja palvelut aukeavat klo 17.00. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.

Apollo Helsingin Pallokentällä.