123 456 7890

Viime talvena SJK:n akatemiaan kuuluvat A- ja B-nuoret, eli SJK U20 ja SJK U17-joukkueet, keräsivät vapaaehtoisia pääsymaksuja omiin SM-karsintaotteluihinsa. Kausi jäi harmillisesti koronaepidemian vuoksi kesken, mutta talvikauden aikana toiminut keräys keräsi silti mukavan potin. Koko keräyksen tuotto lahjoitetaan nyt lyhentämättömänä Project Liv -hyväntekeväisyysjärjestölle. Project Liv ry. on yhdistys, joka tahtoo luoda enemmän iloa pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheidensä arkeen. Voit lukea lisää yhdistyksestä heidän omilta sivuiltaan.

Keräyksen kokonaissumma on noin 300 euroa. Tämän lisäksi SJK lahjoittaa 42 pääsylippua loppukauden SJK Akatemian Ykkösen otteluihin, joilla lapset, heidän perheensä tai ystävänsä, voivat tulla yhdessä viihtymään SJK Akatemian loppukauden Ykkösen otteluihin.

On ollut suuri ilo ja kunnia toimia yhteistyössä Project Livin kanssa. Jos olemme tällä tavoin voineet auttaa jonkun lapsen elämää hieman paremmaksi sekä tuoneet heille edes vähän iloa ja onnea elämään, olemme onnistuneet tavoitteessamme. Tämän kaltaiset projektit ovat meille tärkeitä ja toivomme, että pystymme tukemaan Project Liv ry:n toimintaa myös tulevaisuudessa, kommentoi SJK:n akatemian johtaja ja talenttivalmentaja Brian Page.

Tiedämme, että pienetkin asiat voivat olla hyvin merkityksellisiä. Lasten täytyy saada olla lapsia vaikeimmissakin tilanteissa. Tahdomme, että jokainen lapsi saa ainakin jossain vaiheessa raskasta ja vaikeaa sairasteluaikaansa tuntea iloa ja intoa. Project Liv ry. on niin kiitollinen tästä yhteistyöstä. Suuret kiitokset SJK:lle! Nämä rahat ja liput tulevat ilahduttamaan monia perheitä, kiittää Susanna Back, Project Liv ry:n puolesta.

Tämän kaltaiset projektit ovat meille seurana tärkeitä, koska samalla opetamme nuorille pelaajillemme toimimista roolimalleina sekä tälläisen toiminnan merkitystä seuroille ja järjestöile. On tärkeää, että annamme apua ja toimimme esimerkkinä aina kun pystymme, sanoo myös SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Project Liv toimii erityisesti Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla, joten onkin sopivaa, että Ykkösessä on jäljellä vielä kaksi Pohjanmaan derby-ottelua KPV:ta ja FF Jaroa vastaan, sekä Ykkösen kauden päättävä MYPA-kotiottelu. Löydät otteluohjelman tästä linkistä.

SJK:n molemmat nuorten joukkueet selvittivät tiensä talvella SM-sarjoihin ja SJK U20 kohtaa tänä sunnuntaina 27.9. klo 15:00 FC Interin U20-joukkueen A-nuorten SM-sarjan ottelussa. Peli pelataan OmaSp Stadionilla ja siihen on vapaa sisäänpääsy. Ottelua voi seurata lisäksi maksullisesta livestreamista, tästä linkistä. SJK U17-joukkue on jo maajoukkuetauolla ja kausi jatkuu heidän osaltaan lokakuun puolella. U17-ryhmä kohtaakin maajoukkuetauolla harjoitusottelussa Suomen U16-maajoukkueen Kuortaneen Urheiluopistolla.