123 456 7890

SJK laittoi nettisivut kokonaan uusiksi. Uusi selkeä ja tyylikäs sivusto, on nyt täysin responsiivinen, eli se toimii näppärästi erilaisilla alustoilla sekä mobiililaitteissa. Sivut ovat myös integroitu SJK:n verkkokaupan kanssa, joten jatkossa SJK Shop toimii osana sivustoa, eikä vie käyttäjää muualle. Sivuilta löytyy nopeasti kaikki tarvittava tieto lähes suoraan etusivuilta. Sieltä löytyy SJK:n kaikki kanavat sosiaalisesta mediasta SJK TV:n juttuihin.

SJK:n vanhat sivut julkaistiin kaudelle 2014, kun nousimme Veikkausliigaan. Viime kaudella muutimme OmaSp Stadionille, joten halusimme, että ihmiset pääsevät verkkosivujen kautta entistä lähemmäksi seuraa ja kaikki sivustoilla toimisi entistä paremmin samalla alustalla. Aloimme lokakuussa suunnittelemaan yhteistyökumppani CoreGo Oy:n kanssa uusia verkkosivuja ja nyt saamme ne jo auki, kertoo SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Halusimme, että sivusto palvelee kannattajiamme ja asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti. Uutiset, SJK TV ja verkkokauppa palvelevat nyt samalla alustalla laitteesta riippumatta. Verkkokaupasta voi ostaa lippuja otteluun ja valita suoraan itse omat paikkansa. Sivustolla voi tutustua OmaSp Stadionin paikkoihin ja yhteistyökumppanimme löytävät kaikki tavat, joilla voivat olla mukana tukemassa toimintaa. Yhteistyökumppanit pääsevät uusilla sivuilla myös entistä paremmin esiin. SJK Shopin tuleva kassajärjestelmä tukee jatkossa tätä uutta sivustoa, joten se helpottaa lisäksi meidän toimiston työtä merkittävästi, jatkaa Virtanen lopuksi.

Sivuston graafinen ilme on tehty itse, yhteistyössä teknisestä toteutuksesta vastaavan CoreGo Oy:n kanssa. CoreGo on aiemmin toteuttanut SJK:n verkkokaupan ja kausikorttijärjestelmän.

Olemme toimineet yhteistyössä SJK:n kanssa jo vuodesta 2014. Tavoitteenamme on kehittää seuran digitaalista palvelutarjontaa. Sivustojen uusiminen oli luonnollinen toteutus osana muuta palvelu-uudistusta, jonka SJK tulee ensi kaudella tarjoamaan. Kyseessä on Suomessa ensimmäinen ja ainutlaatuinen toteutus, jossa eri palvelukanavat uutisista lipunmyyntiin hallinnoidaan seuran toimesta tehokkaasti samalta alustalta. SJK:lla on voimakas tahtotila kehittää palveluitaan jatkuvasti ja se on sopinut meille todella hyvin. Kun ok ei ole riittävän hyvä – kehittää se molempia osapuolia, sanoo CoraGo Oy:n Hannu Elomaa.

Sisältöä on uusilla sivuilla jo lisätty entisestään vanhoihin sivuihin verrattuna ja suurimman huomion kiinnittää kenties paikallisen Unrealerin toteuttamat virtuaalikierrokset SJK:n kotina toimivalla OmaSp Stadionilla. Nyt ihmiset ympäri maailmaa pääsevät helposti tutustumaan SJK:n kotistadioniin suoraan kotikoneilta tai mobiileista. Kierros toimii myös yleistymässä olevilla VR-laseilla ja tiettävästi kyseessä on ensimmäinen virtuaalikierros suomalaisella jalkapallostadionilla. Samalla yhteistyökumppanit pääsevät tutustumaan SJK:n tarjoamiin mahdollisuuksiin asiakastilaisuuksissa.

Sivuilla on totta kai vielä paljon tehtävää, sillä sieltä puuttuu vielä sarjataulukkoja ja tilastoja, sekä pelaajaesittelyt, jotka ovat tulossa sinne myöhemmin. Kaikki pelaajakuvat tulevat uusiksi ja tätä varten pitää saada tietenkin joukkue ensin kasaan kokonaisuudessaan sekä kameran eteen. Tarkoitus on uudistaa visuaalista ilmettä myös niiltä osin. Myös virtuaalikierrosta tullaan vielä muokkaamaan ja esimerkiksi SJK Shopin kierroksesta pääsee tulevaisuudessa tekemään suoraan ostokset ja pelaajien pukukopista aukeaa jokaisen pelaajan omat esittelyvideot. Sivut tullaan kääntämään myös ensimmäistä kertaa englanniksi kaikin osin, mikä parantaa kansainvälistä näkyvyyttä, kertoo sivujen ylläpitämisestä vastaava SJK:n mediatiimin ja kannattajien SLO Lari Paski.

Kannattajien osalta taas on hyvä, että sivuilta pääsee suoraan myös somekanaviin ja jatkossa esimerkiksi vierasreissujen varaukset hoidetaan tämän kautta. Kannattajat pääsevät myös hyvin esille uusien sivujen kautta ja siten kenties saamme houkuteltua lisää väkeä mukaamme, lopettaa Paski.

SJK:n uusitut nettisivut löytyvät tutusta osoitteesta www.sjk2007.fi
Tutustu SJK:n uusiin nettisivuihin ja halutessasi voit kertoa meille parannusehdotuksia osoitteeseen mediatiimi@sjk2007.fi