123 456 7890

SJK on ottanut ison askeleen seurana tänä vuonna. Uusi koti, OmaSp Stadion, on noussut merkittäväksi osaksi Seinäjokea, koko ympäröivää maakuntaa ja suomalaista jalkapalloa. Stadionia tullaan ihailemaan kauempaakin vielä useiden vuosien ajan, sillä se on jo nyt koko alueen voimannäyte ja ylpeyden aihe. OmaSp Stadionista on tullut SJK:n kotoinen linnake, jossa joukkue ja kannattajat ovat yhtä suurta perhettä. Suomalainen huippujalkapallo nousee siellä oikeuksiinsa laadukkaissa olosuhteissa sekä kansainvälisessä tunnelmassa. Siellä koetaan jokainen voitto ja ilon hetki yhdessä.

OmaSp Stadionilla pääset mukaan koko ottelutapahtumaan parhaalla mahdollisella tavalla, lähellä kenttää ja peliä, yhdessä muiden katsojien kanssa. Ihmiset viihtyvät tapahtumassa ennen ja jälkeen ottelun, sillä siitä on tullut intohimoisten SJK-kannattajien kohtaamispaikka ja koti.

Nyt sinulla on mahdollisuus valita oma paikkasi tästä yhteisöstä. Kausikortin omistajana olet osa seuraa ja ottelutapahtumaa. Sinulla on aina oma paikkasi varattuna jokaiseen Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiotteluun. Lisäksi varmistat kausikortilla mahdollisuuden olla mukana kaikissa SJK:n kansainvälisissä otteluissa ja pysyt uutiskirjeiden avulla ajan hermolla siitä, mitä seurassa tapahtuu. Tämä on sinun kaupunkisi, sinun stadionisi ja SJK on Meidän Kerho.

Ensimmäisenä oman paikkansa pääsevät varaamaan vanhat kausikorttilaiset, kun etuostomahdollisuus kauden 2017 kausikorteille starttaa maanantaina 3.10. klo 9.00. Vanhoilla kausikorttilaisilla on silloin mahdollisuus varata oma tuttu paikkansa tai vaihtaa se uuteen, kenties jopa kokonaan toiseen katsomoon. Yleiseen myyntiin ne vapautuvat 14.10. klo 9.00, jolloin myös uudet SJK-perheen jäsenet pääsevät valitsemaan paikkojaan OmaSp Stadionilta.

Myyntiin tulee Pääkatsomon, Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn kausikortit. Lisäksi uutena vaihtoehtona Perhekatsomon kausikortit, jolla saa paikat yhdelle aikuiselle ja 4-16-vuotiaalle lapselle edulliseen hintaan. Kannattajapäädyn kausikortit ovat edelleen numeroimattomia, mutta muissa katsomoissa valitset myös katsomosta oman paikkasi, joka pysyy sinulla koko kauden loppuun.

SJK kehittää palvelujaan niin stadionilla kuin sen ulkopuolella ja jatkossa Pääkatsomoon kausikorttinsa ostavat voivat vaihtaa paikkaansa netin kautta, tai marraskuussa lanseerattavan SJK-mobiiliapplikaation kautta. Tällöin voit ostaa lippuja itsellesi ja kavereillesi, sekä vaihtaa paikkasi siten, että pääset kaveriesi kanssa samaan paikkaan katsomoa. Lisäksi uusien kausikorttien kanssa lanseerataan lojaalisuuspistejärjestelmä. Voit kerätä kausikorttiisi kauden aikana lojaalisuuspisteitä, joita saat eri ostotapahtumista ja vierasotteluihin osallistumisesta. Lojaalisuuspisteillä saa etuseteleitä, joita voi käyttää SJK Shopissa fanituotteita, ottelulippuja tai tulevien kausien kausikortteja ostaessa. Lojaalisuuspisteitä pääsee seuraamaan marraskuussa lanseerattavan mobiiliapplikaation kautta. Lojaalisuuspisteistä tiedotetaan lisää myöhemmin tämän vuoden lopulla.

Kausikortit postitetaan omistajilleen 15.11. alkaen. Jokainen voi myös valita haluaako kausikortin älypuhelimeensa vai haluaako perinteisen muovikortin. Kannattajapäätyyn kausikorttinsa ostavat voivat samalla maksaa SJK-kannattajien jäsenmaksun.

Vanhoille kausikorttilaisille tulee linkki sähköpostiin, mistä pääsee varaamaan omaa paikkaansa maanantaista 3.10. alkaen. Uudet kausikortit tulevat myyntiin 14.10. SJK:n verkkokauppaan, minne pääset tästä linkistä

Kausikorttien hinnat:
Pääkatsomo: 279 �
Eteläkatsomo: 199 � (katsomonosat 118-119)
Kannattajapääty vanhoille SJK-kannattajille: 99 � (79 � + 20 � jäsenmaksu)
Kannattajapääty: 109 � (ilman SJK-kannattajien aiempaa jäsenyyttä)
Perhekatsomo: 139 � (katsomon osa 101. Aikuinen ja lapsi 4-16-vuotta)

Alennusryhmät, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja lapset (4-16-vuotta), saavat kaikista kausikorttien hinnoista 15% alennuksen.

Pääkatsomon kausikortilla sinulla on käytössäsi toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar palveluineen. Muilla kausikorteilla sinne ei ole pääsyä ottelun aikana. Ennen ottelua ja sen jälkeen, se on avoin kaikille.

Kannattajapääty on numeroimaton, lisäksi Kannattajapäädyn keskiosa, katsomon osat 125 ja 126 ovat seisomakatsomoa.

SJK-kannattajana saat etuja vierasottelureissuista ja muita erikseen tiedotettavia etuja. Myös uudet jäsenet voivat liittyä SJK-kannattajiin. Jäsenmaksujen kuluilla katetaan kannattajien toimintaa. Kun ostat vanhana SJK-kannattajana kausikorttia Kannattajapäätyyn, saat sen edullisemmalla hinnalla omalla jäsennumerollasi. Numero löytyy kortistasi.

SJK TV – OmaSp Stadionin kausikorttipaikat kaudelle 2017: