123 456 7890

SJK:n kapteenisto kaudelle 2016 on valittu ja jo aiemmin päävalmentaja Simo Valakarin nimeämät Mihkel Aksalu ja Mehmet Hetemaj, saivat kaveriksi pelaajien äänestämänä Toni Lehtisen.

Aksalu on SJK:n kapteeni, Hetemaj ensimmäinen varamies ja Lehtinen tuuraa jos kaksikko on sivussa.

Kyllä se on iso asia olla joukkueen kapteeni ja otan tehtävän vastaan samalla asenteella kuin viime vuonnakin. Uskon että tästä tulee meille hyvä kausi, kommentoi kapteeni Mihkel Aksalu.

Kapteenistoon kuuluminen on itselleni kunnia-asia ja se kertoo että olen viime vuonna tehnyt täällä oikeita asioita. Mutta tässä ollaan kuitenkin kaikki yhdessä ja enemmänkin kapteenistoon kuuluminen on uutisten viemistä joukkueelta valmentajille ja toisin päin. Kenties kentällä saa nyt puhua hieman enemmän tuomareille, naurahtaa varakapteeni Mehmet Hetemaj.

Tietenkin valinnalla kapteenistoon on minulle arvoa. Yritän toimia mahdollisuuksieni mukaan esimerkkinä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Meillä on kuitenkin tässä joukkueessa paljon pelaajia jotka tekevät näitä juttuja, oli sitten kapteenistossa tai ei, eli ei meillä täällä mitään älytöntä hierarkia juttua ole kuitenkaan, toteaa kapteenistoon pelaajien toimesta äänestetty Toni Lehtinen.

Joukkue äänesti kapteeniston lopulliseen muotoonsa Espanjan leirillä, missä se kohtaa lauantaina 12.3. samassa paikassa leireilevän HJK:n ja keskiviikkona 16.3. espanjalaisen Marbella FC:n. Otteluista tulee liveseurantaa SJK:n Twitteriin ja koko Espanjan leiriä seurataan aktiivisesti SJK:n some-kanavilla, Instagramissa ja Twitterissä. Myös SJK TV tekee juttuja paikanpäältä.