123 456 7890

Mehmet Hetemaj jatkaa seuran kapteenina, ja saa rinnalleen Nikko Boxallin, Tero Mäntylän ja Walter Viitalan. Kapteeniston valitsi SJK:n edustusjoukkue äänestämällä.

Tietenkin olen otettu ja ylpeä siitä, että pelaajat kokevat minut oikeaksi kapteeniksi ja valitsivat minut tähän tärkeään rooliin. Meillä on jokainen pelaaja omalla tavallaan itsensä kapteeni. Ja sitten omassa roolissani pyrin tuomaan heidän kaikkien omia vahvuuksia esille. Koitan haastaa myös niitä, jotka ovat ehkä hieman hiljaisempia tai ujompia tuomaan omia ajatuksiaan esiin, sanoo SJK:n kapteenina jatkava Mehmet Hetemaj. Hetemaj on edustanut SJK:ta kaudesta 2015 lähtien.

On minulle iso kunnia tulla valituksi kapteenistoon, erityisesti omien joukkuekaverieni toimesta. Tämä on erinomainen ryhmä, jossa on hyvä kemia, ja koen, että meillä on useita johtajia joukkueessa, joten tämä on joukkue joka johtaa itse itseään. Mutta yhtenä tämän joukkueen kapteeneista, tulen tekemään oman osani pitäessäni yllä päivittäistä vaatimustasoa sekä sitä suuntaa, jonka olemme yhdessä valinneet ja johon yhdessä haluamme edetä joukkueena. Samalla haluan nauttia jokaisesta hetkestä, minkä vietämme yhdessä, sanoo Nikko Boxall, SJK-kapteeniston uusiseelantilaisvahvistus.

Iso kunnia tulla valituksi kapteenistoon pelaajien ja valmentajien toimesta. Niin kentällä kuin sen ulkopuolella, koitan edustaa niitä kriteereitä mitä kapteenilta sekä SJK pelaajalta odotetaan, ja näyttää esimerkkiä. Meillä on hyvä kapteenisto ja joukkueesta löytyy rutkasti johtajuutta myös kapteeniston ulkopuolella, sanoo myös Tero Mäntylä, joka on syntynyt Seinäjoella ja palasi kotikaupungin joukkueeseen viime kaudeksi.

Kapteeniksi valinta on suuri kunnia, varsinkin kun sen ovat valinneet omat pelikaverit. Toivottavasti pystyn viemään omalla esimerkilläni, niin kentällä kuin sen ulkopuolella, joukkuetta eteenpäin, sanoo Walter Viitala, joka siirtyi SJK:n maalille kaudeksi 2020.

SJK kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa FC Hakan maanantaina 12.4. klo 15:00 Valkeakoskella. Ilman yleisöä pelattava harjoitusottelu näkyy suorana sanomalehti Aamulehden livestreamina. Lähetys on vain lehden tilaajille, mutta kuukauden tutustumismaksu on vain yhden euron. Lue lisää tästä linkistä.

Veikkausliigan kausi alkaa 3.5 klo 18:30, kun KTP saapuu SJK:n vieraaksi OmaSp Stadionille. SJK:n kausikortit kaudelle 2021 myy Lippu.fi. Lippupisteen lisäksi kausikortin voi tällä hetkellä tilata Epstorin SJK Outletista, joka palvelee tiistaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. SJK Shop on suljettuna toistaiseksi muutostöiden vuoksi, ja avataan uudelleen myöhemmin huhtikuussa.

Löydät kaikki SJK:n tulevat, jo sovitut harjoitusottelut sekä Veikkausliigan ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista, tästä linkistä.