123 456 7890

SJK haluaa pyytää anteeksi tekemäänsä vilpitöntä virhettä koko SJK:n seurayhteisöltä sekä koko suomalaiselta futisväeltä.

Veikkausliigalla on ollut läpi talven ja alkukevään todella positiivinen noste, emmekä halua tämän yksittäisen virheemme vaikuttavan siihen. Tässä asiassa on kyse vain ja ainoastaan SJK:n virheestä, josta seura kantaa kollektiivisesti täyden vastuun.

SJK:n toiminnan kasvuvauhti on ollut viime vuodet todella kova, ja se on tuonut organisaatiolle paljon haasteita ja osittain myös kasvukipuja. Seura jatkaakin edelleen nöyrästi opin tiellä ja haluaa ehdottomasti olla tulevaisuudessa yksi monista onnistujista suomalaisessa futis- ja urheilurintamassa.

Vielä kerran pahoittelut tekemästämme virheestä, jonka vaikutus ulottuu niin pelaajiimme, kannattajiimme; koko seurayhteisöömme sekä koko suomalaiseen futiskenttään. Tästä opitaan ja lähdetään määrätietoisesti kuromaan parhaamme mukaan piste-eroa kiinni Veikkausliigan sarjataulukossa sekä jatkamaan taisteluamme Suomen Cupissa ja kesän Mestarien Liigan karsinnoissa.

Olemme nyt haastajia kaikilta osin ja toivomme että koko seurayhteisö liittyy entistä vahvemmin mukaan rintamaan meidän kanssamme. Meillä on nyt iso vuori kiivettävänä, mutta se tekee meistä varmasti entistä vahvemman seurayhteisön.

Seinäjoella 19.4.2016

Raimo Sarajärvi Teemu Virtanen

Puheenjohtaja Toimitusjohtaja