123 456 7890

Veikkausliiga ja Ykkönen jatkuvat SJK:n ja SJK Akatemian osalta ylemmissä loppusarjoissa. Varsinkin SJK:lla riittää panoksia loppusarjaan, sillä se on edelleen mukana mestaruus- ja mitalikamppailussa, ja lähtee kauden loppukiriin kolmannelta sijalta, päätavoitteenaan paikka eurokentille ensi kaudelle. Molemmat aloittavat pelinsä lauantaina 16.9. ja Veikkausliigan mestaruussarja päättyy lauantaina 21.10 pelattavalla SJK – VPS Pohjanmaan derbyllä. Ykkösen ylempi loppusarja pelataan tiiviimmässä tahdissa, ja siellä päätösottelu on jo lauantaina 7.10. ja silloin SJK Akatemia isännöi Helsingin IFK:a.

Kolmantena Veikkausliigassa oleva SJK aloittaa Veikkausliigan mestaruussarjan kotipelillä lauantaina 16.9. FC Honkaa vastaan, ja pelaa toisenkin ottelun putkeen kotona, kun se saa sunnuntaina 24.9. OmaSp Stadionille vieraaksi HJK:n. Sitten se matkustaa vieraspeleihin KuPS:a ja FC Interiä vastaan, ja Veikkausliiga jää maajoukkuetauolle 8.10. alkaen. Mestaruussarjan päätöskierros pelataan lauantaina 21.10. Päätöskierroksella OmaSp Stadionilla iskevät yhteen SJK ja VPS. Päätöskierroksen jälkeen on selvillä Suomen mestari ja muut mitalistit. Suomen mestarin ja hopeamitalistin kausi päättyy. Muut Mestaruussarjan joukkueet jatkavat vielä Eurolopputurnauksessa.

Viidentenä Ykkösessä oleva SJK Akatemia aloittaa Ykkösen ylemmän loppusarjan Mikkelin Palloilijoiden vieraana lauantaina 16.9. Sen jälkeen se pelaa kotona TPS:a vastaan perjantaina 22.9. ja vieraissa EIF:a sekä Gnistania vastaan. Ykkösen ylempi loppusarja päättyy lauantaina 7.10. kun SJK Akatemia isännöi Helsingin IFK:a. Päätöskierroksen jälkeen on selvillä Ykkösestä suoraan Veikkausliigaan nouseva voittaja, sekä nousukarsintoihin selvinneet joukkueet. Sarjan voittajan, ja sijoille 5. ja 6. loppusarjoissa sijoittuneiden joukkueiden kausi päättyy. Sijoille 2.-4. sijoittuneet jatkavat vielä nousukarsinnoissa.

Loppusarjojen jälkeen pelataan Veikkausliigassa Eurolopputurnaus, ja pudotuspelityylillä siinä pelaavat sijoille 3.-7. sijoittuneet joukkueet. Kaksiosaisessa finaalissa kohtaa 3. sijoittunut ja pudotuspeleissä finaaliin selvinnyt joukkue siten, että kolmanneksi sijoittunut aloittaa vieraskentällä ja pelaa ratkaisuottelun kotona. Finaalin voittaja saa paikan ensi kauden eurokentille. Eurolopputurnauksen tarkemmat ohjelmat selviävät Veikkausliigan loppusarjojen päätyttyä.

Ykkösessä sijoille 2.-4. sijoittuneet pelaavat nousukarsintaa, ja sen voittaja kohtaa kaksiosaisessa Liigakarsinnassa Veikkausliigan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen. Varinainen Liigakarsinta pelataan kaksiosaisena siten, että Ykkösen joukkue aloittaa vieraissa, ja saa ratkaisuottelun kotikentälle. Liigakarsinnan voittaja saa paikan Veikkausliigaan ensi kaudeksi. Nousukarsinnan tarkemmat ohjelmat selviävät Veikkausliigan loppusarjojen päätyttyä.

SJK:n ja SJK Akatemian kausikortit käyvät normaalisti loppusarjojen kotipeleihin. Tarkemmin otteluista ja ottelutapahtumista tulossa tietoa SJK:n kanaville otteluennakoissa ja muissa uutisissa. Ennakkolipunmyynti kotipeleihin alkaa välittömästi Ticketmasterin kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa.

LOPPUSARJOJEN PELIT: 

VEIKKAUSLIIGA:
La 16.09. 17:00 SJK vs. FC Honka
Su 24.09. 17:30 SJK vs. HJK
Su 01.10. 18:00 KuPS vs. SJK
La 07.10. 15:00 FC Inter vs. SJK
MAAJOUKKUETAUKO
La 21.10. klo 17:00 SJK vs. Vps
 
YKKÖNEN:
La 16.9. 14:00 MP – SJK Akatemia
Pe 22.9. 18:30 SJK Akatemia – TPS
Ke 27.9. 18:30 EIF – SJK Akatemia
Su 1.10. 17:00 Gnistan – SJK Akatemia
La 07.10. 16:00 SJK Akatemia – HIFK

Kaikki pelit löytyvät myös SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.