123 456 7890

Tällä kaudella SJK Kannattajien bussikuljetukset toteuttaa tuttuun tapaan Härmän Liikenne, joka vastaa kyydityksistä myös SJK:n joukkueen osalta. Uutta tällä kaudella on matkojen varaussysteemi, joka tapahtuu maksamalla matkat suoraan Härmän Liikenteen varausjärjestelmän kautta, ilman erillisiä ilmoittautumisia. Samaan tapaan toteutettiin viime kaudella Turun vierasreissu loppukaudesta ja se oli menestys – paikalle lähti kolme bussilastillista väkeä Seinäjoelta.

Nyt voit myös merkitä kalenteriin jo valmiista listasta reissut joihin haluat lähteä mukaan ja varata matkasi suoraan tästä linkistä: SJK:n fanibussit kaudella 2016.

Linkistä löydät myös kaikki tämän kauden reissut ja ne ovat kaikille avoimia. Matkat varataan viimeistään neljä päivää ennen reissua (poislukien ensi maanantain reissu Helsinkiin, jonka viimeinen varauspäivä on 17.4.)

Autot lähtevät matkaan ilmoittautujamäärän mukaan ja tarpeen vaatiessa matkaan lähtee useampia autoja. Huomioithan että bussireissut eivät sisällä pääsylippua peliin, mutta bussimatkalaisille järjestetään edulliset liput jokaiseen otteluun ja niistä tiedotetaan reissukohtaisesti.

SJK Kannattajat tienpäällä viime kaudella.

Maanantain huippuottelu HJK – SJK ensimmäisenä kohteena

Ensimmänen fanibussi lähtee matkaan jo ensi maanantaina 18.4. kun SJK kohtaa HJK:n huippuottelussa Helsingin Sonera Stadiumilla klo 18.30.

Matkaan lähdetään Seinäjoen Matkakeskukselta klo 11.30 ja paluu on ottelun jälkeen samaan paikkaan. Seinäjoella bussi tekee koukkauksen Wallsportin kautta. Bussimatkan hinta on 35 euroa ja varaukset matkaan tapahtuu tästä linkistä: matkalippu HJK – SJK fanikuljetukseen. Matkan viimeinen varauspäivä on sunnuntai 17.4.

Kaikki SJK kannattajat sijoitetaan ottelussa Sonera Stadiumin itäkatsomon pohjoispuolelle, tulostaulun viereiseen katsomoon. Bussimatkalaisille lipun hinta on vain 10 euroa ja se kerätään käteisenä busseissa ja liput jaetaan paikan päällä.

Paikanpäältä tai omin kyydein peliin tulevat pääsevät samaan katsomonosaan, kunhan muistavat mainita tämän lippua ostaessa. Alennettu lipunhinta on kuitenkin voimassa vain bussireissulaisille. Tilaa SJK:n kannattajakatsomoon on varattu noin kahdelle sadalle hengelle, joten liput saa todennäköisesti vielä ovelta, vaikka peliin onkin odotettavissa suuri yleisömäärä.

Seuraava reissu on sitten jo torstaina 21.4. kun SJK matkustaa VPS:n vieraaksi Suomen cupin 6.kierroksen otteluun.

Tervetuloa mukaan bussireissuun!