123 456 7890

Suomen Palloliiton UEFA- ja liigalisenssikomitea kokoontui tiistaina (14.4.) käsittelemään UEFA-lisenssihakemuksia kaudelle 2015–2016. SJK:n lisäksi lisenssiä haki HJK, FC Lahti ja VPS.

UEFA- ja liigalisenssikomitea totesi kaikkien hakijoiden täyttäneen lisenssiehdot.
Lisäksi KuPS:n lisenssihakemus käsiteltiin siltä varalta, että seura saa paikan Eurooppa-liigan karsintaan UEFA Fair Play-kilpailun kautta myöhemmin keväällä.

SJK pelaa tänä kesänä UEFA:n Eurooppa-liigassa ja kilpailun ensimmäisen kierroksen arvonta suoritetaan 22.6. Sveitsin Nyonissa. Samalla arvotaan myös otteluparit toiselle kierrokselle.
SJK pelaa Euro-otteluiden kotipelit Helsingin Sonera Stadionilla, sillä Seinäjoelta ei löydy tällä hetkellä UEFA:n vaatimukset täyttävää pelipaikkaa.

Ensimmäisen kierroksen ottelut pelataan heinäkuun 2. Ja 9. päivä ja arvonnasta riippuu aloittaako SJK pelit kotona vaiko vieraissa. Toisen kierroksen ottelupäivät ovat 16. Ja 23. Heinäkuuta. Kolmannen kierroksen arvonta on 17. Heinäkuuta.

Seinäjoelta järjestetään SJK:n Helsingissä pelattaviin kotipeleihin oma juna, josta on tulossa lisätietoa lähempänä arvontoja.

SJK pelaa heinäkuussa Euro-otteluita Helsingin Sonera Stadionilla, minne matkataan komiasti omalla junalla.