123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa keskiviikkona 7.8. klo 18.30, Helsingin Vuosaaressa isäntäjoukkue FC Viikingit.

SJK lähtee peliin hyvässä vireessä ja voitto takataskussaan, kun Joensuun Jippo kaatui Seinäjoen Keskuskentällä viime lauantaina.

Tuota ottelua edelsi hyvä tulos Valkeakosken Hakan vieraana, joten voisi sanoa että SJK on viimein päässyt takaisin raiteilleen, tuloksellisesti heikommin menneen vaiheen jälkeen.

SJK on myös vahvistunut, sillä siirtoikkuna aukesi maanantaina ja Kerhon mukana jo muutaman viikon harjoitellut espanjalainen Juli Serrano kirjoitti nimensä sopimuspaperiin. Mies on mukana kokoonpanoa valittaessa jo tässä keskiviikon ottelussa.

Joukkueet ovat jo ehtineet tällä kaudella kohdata kahdesti ja tämä keskiviikon ottelu aloittaa samalla viimeisen kierroksen kauden 2013 Ykkösestä.

Sarjatilanne onkin siihen lähdettäessä todella kutkuttava, kun kolme ensimmäistä joukkuetta on vain kolmen pisteen sisällä ja vielä kaksi seuraavaakin mahtuu kuuden pisteen sisään.

Mitään ei ole vielä jaettu ja syyskausi on alusta alkaen ollut se, jolloin SJK aikoo olla kovimmassa iskussa.

Josu tuuletteli voittoa ja maalia viime lauantaina

FC Viikingit putoamistaistossa

Tällä hetkellä Viikingit löytyy sarjan seitsemänneltä sijalta ja siitä on vain kuuden pisteen ero tippujan paikalla oleviin AC Kajaaniin ja Jippoon. Viikingit kaipaa siten elintärkeitä pisteitä ja varmasti tulee tähän kotiotteluun niitä saalistamaan taistellen viimeiseen asti.

Edellisessä kohtaamisessa Viikingit onnistui nappaamaan SJK:lta pisteen Seinäjoen Keskuskentällä 2-2 tuloksella ja kauden ensimmäinenkin ottelu oli varsin tasainen, kunnes SJK lopulta nappasi täyden pistepotin Vuosaaresta 1-2 luvuin.

Itse asiassa SJK ei ole vielä tähän kohtaamiseen mennessä koskaan menettänyt pistettäkään Vuosaaren Heteniityn kentällä. Maalejakaan se ei ole siellä päästynyt kuin tuon yhden tältä kaudelta.

Viime kaudella SJK voitti molemmat Heteniityllä pelatut ottelut, eikä päästänyt niissä maaliakaan. Lisäksi ottelu Seinäjoella päättyi tuolloin Kerhon voittoon, joten SJK on ollut Viikingeille melkoinen mörkö Ykkösessä.

Toisaalta kaikki ottelut ovat olleet melko tasaisia ja Viikingeillä löytyy taitoa sekä kovuutta oikeassa suhteessa joten he voivat hyvänä päivänä kaataa kenet hyvänsä.

Edellisen ottelun Viikingit kuitenkin hävisivät kotonaan, kun FC Haka haki lauantaina täydet pisteet Heteniityltä 0-3 luvuin. Lisää jobinpostia tuli, kun Domenico “Dudu” Fortunaton korttitili täyttyi ja mies on siten pois keskiviikon ottelusta.

Viikinkien riveissä on myös tuttuja, sillä heidän maalivahtinsa Mika Johansson pelasi SJK:ssa kaudella 2011, tuuraten silloinkin loukkaantuneena ollutta Luis Fernandoa. Luis Fernando puolestaan edusti aikoinaan neljän kauden verran juuri FC Viikinkejä, mutta tällä kaudella suomalaistunutta brassia ei kentillä nähdä, sillä hän katkaisi jo talven valmistautumisjaksolla sekä sääri, että pohjeluunsa ja kausi loppui ennen kuin se ehti alkaakaan.

Luis Fernando viime kaudella Seinäjoen Keskuskentällä, tositoimissa entistä seuraansa vastaan. Luffe tulee vielä!

SJK saanut koneensa taas käyntiin

Viime viikonloppu oli koko seuralle varsin mainio, sillä SJK edustuksen lisäksi myös Kerho 07 ja SJK U19 voittivat omat ottelunsa. Kaikki joukkueet myös pitivät maalinsa koskemattomina ja maaleja kolmessa ottelussa paukutettiin yhteensä yhdeksän. Lauantain ottelussa myös lainapapereilla hyökkäävä Akseli Pelvas iski ensimmäisen täysosumansa SJK paidassa ja tuuletus oli myös sen mukainen.

Voisi siis sanoa että huojennus oli melkoinen, kun lukot paukahti päiden sisällä joka puolella ja homma on taas raiteillaan.

SJK myös vahvistui siirtoikkunan auetessa ja uusi pelaaja Juli Serrano tehnee mahdollisesti debyyttinsä juuri keskiviikon ottelussa.

Pientä jobinpostia saatiin kuitenkin loukkaantumisrintamalta, kun Justin Moose loukkasi takareitensä lauantain ottelussa ja mies huilaa näillä näkymin ainakin molemmat tämän viikon pelit ja kenties vielä ensi viikonkin.

Vielä lauantaina huilannut Timo Tahvanainen sen sijaan pitäisi olla jo kunnossa, jollei miestä säästellä vielä varotoimenpiteenä sunnuntaina pelattavaan PK-35 Vantaa kotiotteluun.

Pelikieltoja ei ole ja pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi ei muita ole sivussa.

Ottelusta tulee liveseuranta Twitteriin ja kaikki Helsingin suunnalla asustelevat SJK kannattajat ja seinäjokiset ovat erittäin toivottuja kannustamaan Kerhoa voittoon.

FC Viikingit – SJK keskiviikkona 7.8. klo 18.30, Vuosaaressa, Heteniityn kentällä.

Akseli Pelvas Richie Dormanin syleilyssä ensimmäisen SJK maalinsa jälkeen.