123 456 7890

Seinäjoen kaupungin liikuntalautakunta on valinnut SJK:n Seinäjoen Vuoden Urheilijaksi 2015. Palkinnon jakaa Seinäjoen itsenäisyyspäivän juhlassa liikuntalautakunnan puheenjohtaja Olli-Pekka Karjalainen ja liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila. Tilaisuus on Seinäjoen Kampustalolla sunnuntaina 6.12. klo 14.00. Palkintoa on vastaanottamassa koko SJK:n Suomen mestarijoukkue, joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäen johdolla.

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari, on kutsuttu samana päivänä tasavallan presidentin Itsenäisyyspäivän juhlaan Presidentinlinnaan, joihin hän osallistuu vaimonsa kanssa. Kutsu Linnan juhliin on mestarivalmentajalle ensimmäinen ja harvinaista herkkua Veikkausliigan edustajille muutenkin.

SJK juhliii Suomen mestaruutta vielä yhdessä koko Seinäjoen kaupungin väen kanssa lauantaina 12.12. Ensin päivällä klo 14-15 koko joukkue on mukana toritapahtumassa ja illalla juhlitaan juhlaillallisilla ja jatkoilla pitkälle yöhön. Lue lisää juhlapäivän tapahtumista tästä SJK:n nettisivujen uutisesta.

Simo Valakarin kutsu Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle.