123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho haastaa ensimmäistä kertaa kotikentällään Veikkausliigan Vaasan Palloseuran. Historiallinen treeniottelu pelataan perjantaina 18. tammikuuta klo 18.00 alkaen Wallsport Areenalla.

Pohjanmaan paikallisvastustajat ovat kohdanneet toisensa vain kerran aiemmin, Botniahallissa pelatussa treeniottelussa kolme vuotta sitten.
Tuolloin liigaseura VPS vei ykkösmiehistöllään Kerhon silloista Kakkosen joukkuetta tylyin 5-0 luvuin.

Nyt SJK on Ykkösen kärkipään seura ja vaikka kyseessä onkin treeniottelu, haluaa varmasti molemmat joukkueet kaataa paikallisvastustajansa kauteen valmistautuessa.

Ottelussa riittää varmasti muutenkin mielenkiintoa, sillä VPS on vahvistunut Suomen Maajoukkueen maalivahti Henri Sillanpäällä ja SJK testaa pelissä pariakin uutta pelaajaehdokasta.

– Tämä peli on erittäin hyvä kauden aloituspeli. Hyvä tasonmittaus ja paikallispelin elementtikin on mukana, joten toivottavasti fanit näkevät viihdyttävän pelin, kommentoi SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Viime kauden päätteksi Kerhon Patrik Lomski vaihtoi raitapaitoihin ja Vepsua 140 pelin verran urallaan edustanut Jyri Hietaharju palasi kotikaupunkiinsa ja SJK paitaan kaudelle 2012.

– Siitä onkin aikaa kun oon viimeksi Vepsua vastaan pelannut. Varmaan toistakymmentä vuotta siitä on kun TP-Seinäjoen paidassa VPS kohdattiin. On tämä vähän outoa, kun siellä tuli yhdeksän vuotta vietettyä. Kommentoi Jyri Hietaharju.

Pohjanmaan Beckham, Jyri Hietaharju palasi kotiin vuosi sitten Vaasasta, missä vierähti 9 vuotta.

– Mahtava juttu että päästään mittamaan tasoa näissä Pohjanmaan paikallisissa, edes treenipelien muodossa ja nämä varmasti kiinnostavat katsojia. Toivottavasti pian ollaan samassa sarjassa VPS:n ja Jaron kanssa. Mielelllään vielä Kokkolasta KPV siihen mukaan, niin siinä lehterit pullistelisi komeasti, jatkaa Hietaharju.

– Voittamaan lähdetään varmasti ja mä menin jo lupaamaan meidän pelaajille että tarjoan juhlakakun koko joukkueelle jos voitetaan. On puhelinlinjat ollut Vaasaankin päin avoinna vanhoille pelikavereille, virnistelee Hietaharju.

– Onhan tämä vähän outo tilanne minullekin tulla takaisin tällä tavalla, vieraana halliin joka oli kuitenkin mulle niinkuin koti puolitoista vuotta. Paljon tuli hyviä kavereita siellä myös. Mutta tämä on jalkapalloa ja tämä on hyvää harjoitusta mulle kun kesällä menemme VPS:n kanssa Turkuun, kommentoi perjantain kohtaamista entinen SJK peluri ja TPS:n kasvatti Patrik Lomski.

Lomski palkittiin Kloppien Vuoden Pelaaja palkinnolla kauden 2012 päätteeksi.

Pohjanmaan derby SJK – VPS perjantaina 18.1. klo 18.00 Wallsport areenassa.
Liput 5 euroa, uudella SJK kausikortilla sisään ilmaiseksi.

Paikalle on tulossa myös Vaasasta kannattajia ja kaikki VPS kannattajat ohjataan Wallsport Areenan kuntosalin puoleiseen päätyyn.

Tervetuloa niin Kerhon kuin Vepsun kannattajat viihtymään Wallsporttiin!