123 456 7890

SJK aloittaa kauden 2015 viralliset ottelut pääsiäislauantaina 4.4. kun se isännöi Suomen Cupin 5.kierroksen ottelussa Kuopion Palloseuraa. Ottelu joudutaan vielä pelaamaan sisällä Wallsport Areenassa, sillä Jouppilanvuoren tekonurmi ei ole vielä pelikunnossa.

Ottelun lipunmyynti on sujunut vilkkaasti ja klo 15.00 käyntiin potkaistava ottelu saatetaan pelata loppuunmyydylle yleisölle.

Hienoa aloittaa kausi Suomen Cupin kautta. Tämä on meille tärkeä peli, sillä Suomen Cup on meille tärkeä kilpailu. On hienoa myös että meillä on koko joukkue terveenä ja kilpailutilanne joukkueessa on hyvällä tavalla kova. Koko joukkue odottaa innokkaana tätä ottelua, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tulevaa ottelua.

Vastustaja on hyvin tiedossa ja joukkueet kohtasivat jo kertaalleen talvella harjoitusottelussa. Tuolloin Eerikkilässä pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj odottaa tiukkaa kamppailua ja kovaa taistelua myös nyt.

Tulee varmasti tiukka ottelu jota kumpikaan ei halua hävitä. Sarjan avaukseen on tämän ottelun jälkeen vain viikko, joten voitolla voisi molemmat saada hyvän hengen ja uskon omaan tekemiseensä. Tälläiset knock out -pelit ovat vaikeita ja keskittyminen on ehkä hieman korkeamalla kuin yksittäisissä sarjapeleissä. Joten kumpikin tulee antamaan kaikkensa voiton eteen. KuPS on muutenkin hankala vastustaja. Heiltä löytyy tekniikkaa, voimaa ja röyhkeyttä, joten saamme antaa parastamme jos haluamme mennä seuraavalle kierrokselle, Hetemaj arvioi.

Viime viikolla maailmalla ja Suomessa kohistiin KuPS:n mukaan liittyvästä Freddy Adusta. Adu ei nimittäin ole mikä tahansa ulkomaalaisvahvistus, vaan vielä kymmenen vuotta sitten jopa uutena Pelenä pidetty amerikkalainen teinisupertähti.

Minun täytyy nähdä hänet vielä enemmän treeneissä, mutta hän on tietenkin maailmalla erittäin tunnettu pelaaja. Me tarvitsimme lisää tulivoimaa yläkertaan ja hän toivottavasti pystyy sitä tuomaan. Meillä on kuitenkin kapea mutta laadukas ryhmä ja hän on vain pieni osanen siinä. Toivotaan että hän onnistuu, arvioi uutta nimekästä valmennettavaansa KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki Veikkausliigan media-avauksessa.

Tämän ottelun voittaja etenee Suomen Cupin 6. kierrokselle johon vastustaja on jo tiedossa. Voittaja saa 16.4. pelattavaan ottelun vastaansa kotikentällään FC Lahden.

Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä Wallsport Areenalla sekä verkossa SJK Shopissa. Kaikki ennakkoliput ovat myös pari euroa ovelta ostettuja halvempia. SJK:n kauden 2015 kausi- ja muilla korteilla pääsee sisään ilmaiseksi.

Suomen Cupia, SJK – KuPS, Wallsport Areenalla lauantaina 4.4. klo 15.00. Tervetuloa.

SJK:n Mehmet Hetemaj onnistui avaamaan maalintilinsä viimeisessä harjoitusottelussa FC Jazzia vastaan.

Kukkojengi Seinäjoelle kylään

Viime kaudella seitsemänneksi Veikkausliigassa sijoittunut KuPS on vahvistunut merkittävästi. Mukaan on liittynyt entinen maalikuningas Irakli Sirbiladze, pelintekijä Petteri Pennanen ja ghanalais-yhdysvaltalainen Freddy Adu.

Tällä viikolla Adun yli 100 toimittajaa paikalle ympäri maailman keränneessä lehdistötilaisuudessa, julkistettiin sopimukset testitillä olleiden puolustajien, Hamed Coulibaly ja Babacar Diallo kanssa. Samalla lanseerattiin KuPS:n uusi yhteistyökumppani ja uusi lempinimi Kukkojengi.

Seinäjoelle Kukkojengi tulee hieman ontuen, sillä joukkueesta puuttuu viime kauden lopussa hankittujen pelikieltojen johdosta Ebrima Sohna ja Charles Trafford. Molemmat tärkeitä osia KuPS:n keskikentällä ja pelaajia joiden avulla KuPS on pitänyt pallon itsellään suurella prosentilla. Myös hyökkääjät Chibuike Nnah ja Juha Hakola saattavat puuttua kokoonpanosta loukkaantumisen johdosta. Molemmat ovat olleet sivussa viime otteluista. Varmuudella loukkaantuneen on nuori Ilmari Niskanen. Myöskään Freddy Adun pelikunto tai pelilupa ei ole vielä selvillä.

Poissaoloista johtuen on oletettavaa että KuPS lähtee peliin puolustuspelin kautta, sillä siihen laatua tällä hetkellä parhaiten löytyy. Daniel Hatakka ja Tuomas Rannankari ovat puolustuksen nimimiehet yhdessä uutena mukaan liittyneen Diallon kanssa. Maalissa seisoo yksi liigan parhaimpiin kuuluvista maalivahdeista Tomi Maanojan muodossa. SJK:n ja KuPS:n kaikki kolme aiempaa kohtaamista on myös päättynyt maalittomana, joten tässä ottelussa jota kumpikaan ei tahdo hävitä, voi maalipaikat muutenkin olla tiukassa.

SJK kohtasi KuPS:n Eerikkilän harjoituskeskuksessa tänä talvena. Ottelu päättyi maalittomana.

SJK terveenä peliin

Vain Jesse Sarajärvi on loukkaantuneena tällä hetkellä SJK:n ryhmästä. Ja hänelläkään ei suuresta vammasta ole kyse, joten SJK pääsee erinomaisista asetelmista otteluun. Samalla SJK:n paidassa kotidebyytin saattaa tehdä uusi puolustaja Henri Aalto, joka ei ole vielä Seinäjoella ehtinyt harjoitusotteluissa pelata.

SJK ei ole koko talvikaudella hävinnyt yhtään ottelua varsinaisella peliajalla ja ainoa tappio tuli Liigacupissa rangaistuspotkukilpailussa RoPS:a vastaan. SJK:n ei ole myöskään päästänyt talven peleissä kuin yhdeksän maalia ja niistäkin kolmasosan 4-3 -voittoon päättyneessä Jaro-ottelussa. Hyökkäyspäässä Tuco, Bahrudin Atajic ja Akseli Pelvas ovat olleet huippuvireessä. Pelvas johtaa ennen pelaamatta olevaa Liigacupin finaalia Liigacupin maalipörssiä kuudella maalillaan ja sen lisäksi muissa otteluissa verkko on heilunut kaksi kertaa. Celticistä Seinäjoelle siirtynyt Atajic on iskenyt kaikissa otteluissa yhteensä neljä maalia ja Tuco säestää omilla neljällä maalillaan trion yhteismaalisaldoa. Siten SJK lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta pitää muistaa että SJK ei ole vielä voittanut Marko Rajamäen valmentamaa KuPS:a kertaakaan.

Lippujen hinnat:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Kaikki SJK Shopin kautta tai Wallsport Areenalta ennakkoon ostetut liput ovat kaksi euroa halvempia, eli hinnat ennakkoon 13� / 8� / 3�

SJK:n erilaisilla kauden 2015 kausikorteilla otteluun pääsee veloituksetta.

Ovet ja palvelut aukeavat tuntia ennen ottelua ja yläkerran pubi palvelee janoisia. Tervetuloa!