123 456 7890

Lauantaina klo 14.15 SJK isännöi kotiareenallaan Ykkösen kärkipään joukkueisiin kuuluvaa Jyväskylän JJK:a.

Joukkueiden kohtaamisesta on muodostunut jo lähes perinne, sillä JJK on vieraillut talvisessa harjoitusottelussa Seinäjoella jo useampaan kertaan. Niin myös viime talvena, kun joulukuussa pelatussa ottelussa maalit tasattiin 1-1-luvuin.

JJK:lle lauantain ottelu on talvikauden ensimmäinen, mutta SJK ehti jo pelata Saudi-Arabiassa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa. Kotiyleisölle esiintyminen on kuitenkin ensimmäinen kerta sitten mestaruuden ratkaisseen Jaro-ottelun. Samalla yleisö pääsee näkemään uudet pelaajahankinnat ensimmäistä kertaa tositoimissa.

Kiva päästä kotiyleisön eteen pitkästä aikaa. Yritämme saada pelissä mahdollisimman paljon tärkeitä peliminuutteja mahdollisimman monille meidän pelaajlle. Vastaan tulee juoksuvoimainen joukkue Ykkösen kärkipäästä, jolla on näyttöhaluja ja isot tavoitteet Ykkösen kaudelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

Saadaan tähän vuoden alkuun hyvä, kova peli. Yleensä harjoitusottelut vedetään täysin talven rankan treenitahdin sekaan, mutta nyt ollaan vähän kevennetty treeniä tälle viikolle, että jalat nousisivat lauantaina. Lähdetään vähän eri tavalla kuin yleensä talvipeleihin, kertoo JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja seuran nettisivuilla.

SJK on Veikkausliigan hallitseva mestari. JJK sijoittui viime kaudella Ykkösessä neljänneksi.

Ottelussa tehnee ensiesiintymisensä kotiyleisölle SJK:n uudet pelaajat Tapio Heikkilä, Jarkko Hurme, Tarmo Kink ja Youness Rahimi. JJK:sta juuri Seinäjoelle siirtynyt nuori Aleksis Lehtonen ei sen sijaan ole mukana, sillä hän sai alaraajavamman joulukuun lopulla ja on sivussa toistaiseksi. Sopimuspelaajista myös pitkään loukkaantuneena ollut Richie Dorman on vielä varotoimenpiteenä sivussa, vaikka onkin jo täysipainoisesti harjoituksissa mukana. SJK:lla ei ole ottelussa mukana testipelaajia.

JJK pääsee niin ikään lähes parhaillaan otteluun, kun SJK:takin aikanaan edustanut Matti Lähitie on ainoa poissaolija. Lähitie on parhaillaan Palloliiton Sami Hyypiä Akatemian valmennusreissulla. Mukaan Seinäjoelle lähtee myös tuore sopimuspelaaja Mikko Manninen, joka teki toissapäivänä seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Harjoitusottelu SJK vs. JJK lauantaina 23.1. klo 14.15 Wallsport Areenalla.

Kauden 2016 kausikorteilla on peliin ilmainen sisäänpääsy.

Liput ilman kausikorttia:
– Pääsylippu ennakkoon 8� / hlö ja ovelta 9�.
– Opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät, eläkeläiset sekä 6-16 vuotiaat lapset; pääsylippu ennakkoon 3� / hlö ja ovelta 4�.
– Lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit veloituksetta.

Ennakkoliput myynnissä vain nettikaupassa SJK-Shopissa.

Portit ja lipunmyynti hallilla aukeaa klo 13.00 ja samalla avataan alakerran Golf-simulaattoriin pubi palvelemaan janoisia asiakkaita. Wallsport Areenan kahvio palvelee asiakkaita normaalisti.

Tervetuloa!

SJK oli viimeksi pelihommissa Saudi-Arabiassa viime viikolla.