123 456 7890

SJK johti jo 7 minuutin jälkeen 3-0 ja voitti VPS:n lopulta 4-1 Wallsportilla pelatussa harjoitusottelussa. SJK peluutti kahta joukkuetta, vaihtaen yhtä lukuunottamatta kaikki pelaajat tauolla ja toisella jaksolla kentällä nähtiinkin todella paljon nuoria pelaajia Pelissä oli mukana myös neljä sopimuksetonta nuorta pelaajaa. Kokeneet pelaajat, Mehmet Hetemaj, José Nadson, Ariel Tuco Ngueukam sekä Jude Arthur, eivät olleet vielä mukana. SJK kohtaa vielä harjoitusottelussa FF Jaron vieraskentällä, viikon päästä lauantaina ja sen jälkeen alkaa Suomen Cupin karsinta. Seuraava kotiottelu on Suomen Cupin karsintalohkon toinen ottelu, SJK – FC Haka, joka pelataan Wallsport Areenalla lauantaina 1.2. klo 14:00. Löydät talven otteluohjelman tästä linkistä.

SJK – VPS 4-1 (3-1)
1-0 2 min Tero Mäntylä
2-0 4 min Serge Atakayi
3-0 7 min Jeremiah Streng
3-1 26 min Samba Sillah
4-1 53 min Arjanit Krasniqi rp.

Ottelun avausmaalin puski kulmasta kapteeninnauhaa ensimmäisellä puoliajalla kantanut Tero Mäntylä. Serge Atakayi lisäsi johdon heti perään 2-0:aan, kun Robin Sid nosti pallon ensin kaukaa ylärimaan. Atakayi antoi myös kulman josta tuli Mäntylän avausmaali. Ensimmäistä peliään SJK-paidassa pelannut Sid, antoi hyvän keskityksen myös kolmannessa maalissa, josta Jeremiah Streng pökkäsi sen takaraivolla sisään.

VPS sai lohdutusta puolentunnin pelin jälkeen, kun Samba Sillahin veto tuli erikoisesti Jesse Östin kainaloon ja livahti siitä sisään. Tauolle mentiin 3-1 tilanteessa ja toiselle jaksolle SJK vaihtoi yhtä lukuunottamatta kaikki pelaajat. Sidin lisäksi SJK-debyytin teki laitapuolustaja Niko Markkula.

Toisella jaksolla kentällä oli pääosin nuoria pelaajia. SJK pääsi lisäämään johtoa rangaistuspilkulta, kun Jyri Kiuru kaadettiin läpiajossa. Pallon laittoi varmasti sisään englantilais-kosovolainen Arjanit Krasniqi joka antoi näyttöjä SJK:lle jo talven toisessa harjoitusottelussa. Ottelu myös päättyi 4-1 lukuihin ja valmentaja oli tyytyväinen harjoitustapahtumaan.

Meillä oli kaksi kokoonpanoa ja kaksi ihan hyvää puoliaikaa. Alkuhan meiltä oli tosi hyvä. Tosi räväkkä. Meillä oli paljon enemmän maalipaikkoja ja enemmänkin oltaisiin voitu ehkä tehdä, arveli SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara heti ottelun jälkeen.

Meillä oli tiettyjä kokeiluja prässin osalta. Prässi ei olla hirveästi vielä ehditty harjoittelemaan, vaan käyty vain enemmän paperilla sitä läpi. Mutta hyvin silti siihen nähden ja siinä oli hyviä juttuja. Ja meidän tarkoitus oli, kun kaikille tuli 45 min peliaikaa, että pelissä on kova intensiteetti. Mieluummin vauhtia enemmän kuin järkeä, mutta siinä oli kyllä järkeäkin mukana. Siinä oli hyvää tekemistä molemmilla puolin ja olen tyytyväinen myös toisen puoliajan porukkaan. Nuori jengi oli siinä jalkeilla, niin ihan hyvä suoritus on 1-0 siitä, Honkavaara jatkoi.

Maali päästettiin ja se pitää käydä läpi, että mitä siinä tehtiin. Mutta muuten hyvä tapahtuma kaiken kaikkiaan, sanoi Honkavaara vielä lopuksi.

SJK: Jesse Öst MV (46’ Mehdi El Moutacim MV), Ville Tikkanen (46’ Joel Laitinen), Tero Mäntylä (46’ Samba Benga), Niko Markkula (46’ Valtteri Olsbo), Serge Atakayi (46’ Daniel Håkans), Joonas Sundman (46’ Sami Sipola), Gloiré Rutikanga, Robin Sid (46’ Jyri Kiuru), Aatu Kujanpää (46’ Lautaro Disanto) Jeremiah Streng (46’ Joonas Lepistö) ja Keaton Isaksson (46’ Arjanit Krasniqi).

Kuvia ottelusta SJK:n Facebook-sivuilla.