123 456 7890

SJK pelaa pitkän tauon jälkeen jälleen kotikentällään OmaSp Stadionilla, kun se kohtaa FC Interin maanantaina 1.7. klo 18:30. Ottelun ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta ja vielä maanantaina SJK Shopista klo 9:00 alkaen. Peli on myös SJK:n Kotijoukkue-päivän ottelu ja siihen ovat SJK:n juniorijoukkueet myyneet edullisia ennakkolippuja, joiden tuotto käytetään lyhentämättömänä SJK-juniorien toimintaan. SJK-junioreilta ostetut ennakkoliput tulee vaihtaa ennen ottelua lippuluukulta varsinaiseen ottelulippuun. Vaihto onnistuu myös SJK Shopissa OmaSp Stadionilla. Lisätietoa ottelutapahtuman järjestelyistä ja samassa yhteydessä olevast Hope-yhdistyksen urheiluvälinekeräyksestä, tämän otteluennakon loppuosasta.

Molemmille joukkueille ottelu on erittäin tärkeä, sillä molemmat haluavat voittoa ja paluuta takaisin kärkikamppailuun. FC Inter on neljäntenä, johdettuaan sarjaa vielä ennen viime kierrosta ja SJK heistä neljän pisteen päässä kuudentena. Interillä on peli enemmän pelattuna. Joukkkueet kohtasivat jo runkosarjassa aiemmin tällä kaudella, kun SJK haki Turusta täydet pisteet huhtikuussa 2-1 voitolla.

Voitimme siellä aiemmin ja se oli mielestäni silloin täysin meidän peli. Silloin me kontrolloimme peliä ja olimme parempi joukkue. Nyt tosin sarjassa he ovat menestyneet hieman paremmin ja ovat neljä pistettä meidän edellämme, pelin enemmän pelanneena, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

Meidän edellinen vierasottelu HIFK:ä vastaan oli ikävä takaisku meidän kaudessa, emme saaneet sieltä edes pistettä. Se on kuitenkin jalkapalloa ja se on pakko jättää taakse, koska emme pysty siihen enää vaikuttamaan. Voimme vaikuttaa vain tulevaan ja voimme vaikuttaa seuraavan peliin. Me olemme olleet niin pitkään poissa kotoa, että haluamme aloittaa kotipelit taas voitolla, Eremenko jatkaa.

Meillä on nyt ollut erittäin hyvä valmistautumisviikko, pelaajat ovat vaikuttaneet nälkäisiltä ja keskittyneiltä. Pelaajat ovat hyvin levänneitä aiempien taukojen jäljiltä ja nyt keskittyneet tekemään kaiken harjoituksissa hyvällä asenteella, vaikka välillä olemme harjoitelleet aika kovaa. He eivät joudu siis kamppailemaan jaksaakseen tehdä asioita, vaan he ovat sitoutuneita tekemään kaiken. On tärkeää, että olemme hyvässä iskussa, sillä nyt on pelejä tulossa taas säännöllisesti, kertoo Eremenko.

Pelaajia on myös tullut takaisin loukkaantumisista. Muun muassa Hetemaj, Mero ja Hatakka ovat takaisin mukana. Se on erityisesti hyvä, koska meillä on myös pari pelikieltoa haittana. Meillä on kuitenkin nyt taas lähes kaksi kokoonpanoa, joista voimme valita päivän kunnon mukaan parhaan mahdollisen, Eremenko jatkaa pelaajatilanteesta.

Lopulta vain kolmella pisteellä on väliä. Me haluamme voittaa tämän ottelun ja se on tärkeä ottelu voittaa, jos haluamme pysyä mukana kärkikamppailussa. Olen kuitenkin tällä hetkellä luottavainen, sillä pelaajien asenne treeneissä on ollut hyvä ja olen siihen oikein tyytyväinen, päättää Eremenko.

Kolmea pistettä haluaa myös SJK:n pelaajat.

Tämä on tosi tärkeä ottelu ja lähdetään hakemaan siitä kolmea pistettä. Varmasti tulee myös vaikea ottelu, sillä Inter on ollut hyvällä pelipäällä, arvioi SJK:n keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko.

Inter on tehnyt paljon maaleja ja toisaalta päästänyt niitä paljon. Me emme taas ole päästäneet paljon maaleja, emmekä tehneetkään niitä paljon. Kaikki meidän pelit on ollut oikeastaan yhden maalin voittoja tai tappioita, jos ei sitten ole pelattu tasan. Joten siinä mielessä vähän vaikea arvioida millainen peli tästä tulee. Eli tuleeko maalirikas vai tiukka yhden maalin kamppailu. Me olemme luoneet tilanteita kyllä ihan hyvin, mutta sitten ne viimeiset syötöt ja ihan viimeiset tilanteet eivät ole olleet ihan kohdallaan, Sergei arvioi.

Todella kiva päästä todella pitkästä aikaa kotikentälle. Vihdoinkin päästään omien fanien eteen. Toivottavasti pystytään ottamaan heille kolme pistettä ja saadaan juhlia yhdessä, Sergei Eremenko päättää.

Veikkausliigan ottelu SJK vs. FC Inter alkaa OmaSp Stadionilla maanantaina 1.7. klo 18:30.

Carlsberg Sports Bar aukeaa klo 16:30. Portit ja muut palvelut aukeavat OmaSp Stadionila tuntia ennen ottelua ja peliin pääsee paikalle Stadionbusseilla. Ottelu näkyy myös suorana Ruutu-palvelusta ja se on vedonlyönnin kohteena. Veikkauksen kertoimet löytyvät tästä linkistä.

FC Inter toistamiseen vastaan Veikkausliigassa tällä kaudella

Kauden toisessa ottelussa toisensa kohdanneet FC Inter ja SJK, kohtaavat jälleen sunnuntaina. Ensimmäisellä kertaa SJK oli vahvempi 1-2 (0-2) tuloksella Turussa. Ottelun avausmaalin teki SJK-puolustaja José Nadson. Sen jälkeen pääsi esiin kaksi pallotaituria, hyvin samanlaisilla maaleilla, kun ensin osui SJK:n Denys Oliinyk ja vähän ennen pelin loppua, FC Interin Filip Valencic.

Filip Valencic onkin ollut Interin vahvan kauden takuumies tähän saakka. Hän on omalla panoksellaan tuonut vaaraa Interin hyökkäyspeliin ja nostanut samalla kokeneet Mika Ojalan ja Timo Furuholmin loistamaan rinnallaan. Valencic johtaa 9 maalillaan Veikkausliigan maalipörssiä. Furuholmillla on kasassa kuusi osumaa ja Ojala puolestaan johtaa Veikkausliigan syöttöpörssiä seitsemällä osumalla. Kolmikko on ollut melko pitelemätön alkukauden otteluissa.

Oma kiitoksensa Interin hyvään hyökkäyspeliin kuuluu Interin valmentajana tällä kaudella aloittaneelle Jose Riveirolle, joka on saanut yksilöt loistamaan ja hän on osannut käyttää heidän vahvuuksiaan hyväksi hyökkäyspelissä. FC Inter onkin tehnyt eniten maaleja Veikkausliigan joukkueista. Kaikkiaan 24 kappaletta. Samalla se on kuitenkin myös päästänyt toiseksi eniten maaleja omaan päähän. Ainoastaan viimeisenä oleva KPV on tuossa ikävässä tilastossa heidän takanaan. Juhannuksen jälkeen Inter kohtasi kotonaan viime tiistaina VPS:n ja VPS onnistui nappaamaan pisteen mukaansa, vaikka pelasi lopun ottelusta vajaamiehisenä.

Varmuudella Interin riveistä puuttuu todennäköisesti maanantaina loukkaantuneena oleva Albion Ademi. Keskikenttäpelaaja Alvaro Muniz lähenee pelikuntoa, mutta vielä ole tiedossa, onko hän jo mukana maanantaina.

Inter ei ole tällä kertaa saamassa otteluun ainakaan suurta kannattajajoukkoa tuekseen, sillä kannattajat valmistautuvat jo parin viikon sisään pelattaviin Eurooppa-liigan karsintoihin. Sen sijaan Turussa kannattajat kokoontuvat katsomaan peliä yhdessä Veritas Stadionille.

Kapteeni Mehmet Hetemaj tekee paluun

SJK joutuu maanantain otteluun ilman pelikiellossa olevia Moshtagh Yaghoubia ja Jude Arthuria, joiden korttitili täyttyi viime ottelussa HIFK:n vieraana. Arthurin pelikielto kestää vain Inter-ottelun, mutta Yaghoubille osuu lisäpelikielto kauden kolmannesta huilista. Veikkausliigassa se on vasta toinen, mutta mukaan lasketaan myös Suomen cupin karsintalohkossa Tampereella saatu punainen kortti. Loukkaantumisen vuoksi sivussa on varmuudella ainoastaan Jarkko Hurme.

Joukkueen kapteeni Mehmet Hetemaj tekee näillä näkymin paluun kokoonpanoon ja mukana nähdään todennäköisesti myös Dani Hatakka, Joonas Sundman ja Joel Mero, jotka olivat sivussa pikkukolhujen vuoksi aiemmista peleistä.

SJK:n paras maalintekijä runkosarjassa on toistaiseksi ollut Denys Oliinyk ja sama mies on myös syöttänyt kaksi maalia. Moshtagh Yaghoubi johtaa Veikkausliigan IS-tähtipörssiä.

Heinäkuussa SJK pelaa kolme kotiottelua ja kaksi vierasmatsia. Inter-pelin jälkeen matkustetaan Tampereelle Tammelan Stadionille, missä Ilves – SJK ottelu pelataan sunnuntaina 7.7. klo 18:30. Peliin lähtee kannattajaryhmä Kloppien bussikuljetus, josta voi tiedustella lisää kannattajien omilta kanavilta tai SJK:n SLO:lta. Peliä voi katsoa myös OmaSp Stadionilla suorana Vierasmatsi LIve -tapahtumassa Carlsberg Sports Barissa.

Seuraava kotiottelu on Pohjanmaan derby SJK – VPS, joka pelataan lauantaina 13.7. klo 17:00. Tuon ottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja arkisin klo 9-16 SJK Shopissa.

Veikkauksen Rakkaudesta lajiin -ohjelmasarja kävi tekemässä jakson Seinäjoella edellisessä SJK:n kotiottelussa FC Honkaa vastaan. Jakson aiheena oli SJK:n kannattajat sekä kannattajien mukana olevat brittiläiskannattajat. Myös Yaghoubia haastatellaan ohjelmassa. Tuon jakson pääsee katsomaan tästä linkistä.

Maanantain ottelun järjestelyt, lipunmyynti ja palvelut

SJK – FC Inter potkaistaan käyntiin OmaSp Stadionilla klo 18.30. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa. Portilta ostetut liput ovat hieman kalliimmat, mutta tänä vuonna myös niissä on paikkanumero. Lippujen hinnat löydät tästä. Alle 7-vuotiaat pääsevät vanhempiensa seurassa ilmaiseksi.

OmaSp Stadionin portit ja Carlsberg Sports Bar aukeaa klo 16.30. Muut palvelut ja kioskit aukeavat klo 17.30. Katsomot sulkeutuvat ottelun jälkeen, mutta Carlsberg Sports Barissa ovet pysyvät auki tämän ottelun jälkeen pitkään.

Ottelu on samalla SJK:n Kotijoukkue-päivän ottelu, johon SJK:n juniorit, Superpesistä pelaavan JymyJussien juniorit sekä Seinäjoen Mailajussien juniorit, ovat myyneet edullisia 10€ hintaisia ennakkolippuja. Noiden ennakkolippujen tuotot käytetään lyhentämättömänä juniorien omaan toimintaan. Junioreilta ostetut Kotijoukkue-päivän ennakkoliput, tulee vaihtaa varsinaiseen lippuun OmaSp Stadionin Lippuluukulta ennen ottelua. Lippuluukku aukeaa maanantaina klo 17:00. Ennen sitä vaihto onnistuu maanantain klo 9:00 alkaen SJK Shopista.

Kotijoukkue-päivän tapahtumaan kuuluu myös JymyJussien ja Mailajussien lajiesittelyt ennen ottelua OmaSp Stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla. Samoin edessä olevalla ministadionilla, pelaa SJK-junioreiden juniorit näytösturnausta ja siellä on myös SJK:n pelaaja klo 17:00 alkaen mukana. Ennen ottelua SJK Shopissa on SJK:n pelaaja jakamassa nimikirjoituksia klo 17:30 – 18.00.

SJK ja Seinäjoen Hope-yhdistys, järjestää yhdessä urheiluvälinekeräyksen vähäväraisten lasten urheiluharrastusten tukemiseen. Maanantain ottelun, yhteydessä, on OmaSp Stadionilla keräyspiste klo 17:00 – 18:30, jonne voit tuoda lahjoitettavat urheiluvälineet.

Stadionbussit kiertävät jälleen tällä kaudella kaikkiin SJK:n kotiotteluin Seinäjoen keskustasta ja asuntoalueilta ennen ja jälkeen ottelun. Stadionbussin toteuttaa Härmän Liikenne Oy ja löydät tarkat aikataulut sekä reitit Stadionbussin omalta sivulta, tästä linkistä. Matkan hinta on 3 euroa suuntaansa.

Ilmainen ja valvottu lapsiparkki aukeaa klo 17.30 Pääkatsomon Itäpäädyn puoleisen katsomorakenteiden alla. Lapsiparkkia hoitaa Fressi ja se sulkeutuu ottelun päättyessä. Lapsiparkissa on pomppulinnat ja paljon muuta mukavaa perheen pienimmille. SJK:n perhekatsomo sijaitsee suoraan Lapsiparkin yläpuolella.

Carlsberg Sports Barissa on happy hour klo 16.30 – 17.30 ja pelaajahaastatteluita kuullaan siellä ennen ja jälkeen ottelun. DJ Josio nostaa Carlsberg Sports Barissa tunnelmaa niin ikään ottelua ennen ja sen jälkeen. Ottelun jälkeen, ensimmäisen tunnin aikana, voit osallistua siellä myös aidon Veikkausliigan ottelussa käytössä olleen ottelupallon arvontaan. Arvonta suoritetaan kaikkien ostoksia tunnin aikana tehneiden kesken, noin klo 21.30. Jos voittaja ei ole enää paikalla, suoritetaan uusi arvonta. SJK:n Kannattajapäädyn anniskelualueella, on happy hour tunti ennen ottelun alkua, klo 17.30 – 18.30.

Ottelun aikana Giganttisinta pelaajaa pääsee äänestämään SJK mobiiliapplikaation kautta, Kaikkien äänen antaneiden kesken arvotaan jokaisessa ottelussa 50 euron lahjakortti Seinäjoen Gigantti -tavarataloon. Gigantti palkitsee kauden päätteeksi myös koko kauden aikana eniten ääniä keränneen pelaajan.

Ottelutapahtumassa on käytössä katsomomyynti, eli ruokaa ja juomaa saa suoraan omalle paikalle katsomossa kiertävien myyjien toimesta. Maksutapana toimii MobilePay, jolla voit maksaa myös muissa OmaSp Stadionin kioskeissa ja ravintoloissa. Katsomomyyjät tunnistaa punaisesta hupparista. Hupparissa on jokaisella myyjällä myös oma MobilePay-koodi, jota käytetään maksutapahtumass.

Anniskelualueet löytyy Eteläkatsomon ja Kannattajapäädyn alta, samoin tietenkin Pääkatsomon Carlsberg Sports Barista ja Atria Loungesta. Näiden lisäksi, uusina alueina on Kannattajapäädyn Kloppien osion vieressä lohkosta 125 kaksi alinta penkkiriviä sekä Pääkatsomon ja Kannattajapäädyn kulmauksessa lohkossa 101 palveleva alue. Pääkatsomon VIP-penkeistä osa on anniskelualuetta. Kaikki anniskelualueet ovat K18.

OmaSp Stadionin VIP-ravintoloissa, pelaajien ruokailuissa ja muissa pisteissä, jää monesti erittäin maukasta ruokaa, joka on vaarassa joutua pois heitettäväksi tapahtuman jälkeen. Ilmaisella ResQ Club -sovelluksella, voit varata itsellesi valmiit annokset erittäin edullisesti ja hakea seuraavana päivänä valmiit ruuat kotiin. Kaikissa OmaSp Stadionin ottelu- ja muissa tapahtumissa hyödynnetään ResQ Club -sovellusta. Lataa ilmainen sovellus mobiiliisi Google Play- tai AppStore -sovelluskaupoista.

Huomioithan, että kaikissa SJK:n kotiotteluissa noudatetaan Palloliiton sääntöjä ja ohjeistuksia yleisön suhteen ja kaikille katsojille tehdään porteilla turvatarkastukset. Voit tutustua Palloliiton sääntöihin tästä linkistä.

OmaSp Stadionin alueella pysäköinti on haasteellista ja kaikista alueen pysäköintipaikoista vastaa Seinäjoen kaupunki. Parkkialueita löytyy Wallsportin edestä, Alaseinäjoenkadun varren lisäparkkialueilta sekä Seinäjoki Areenan parkkialueilta. Myös Framin parkkihalli on noin 500 metrin päässä alueelta. SJK suositteleekin tulemaan paikalle joko Stadionbusseilla, Keskustaksin autoilla, pyörillä tai kävellen. Keskustaksin tolppa löytyy OmaSp Stadionin pihasta, sisääntulorampin kohdalta ja polkupyöräparkki on stadionin edessä olevalla tapahtumatorilla (kts.kartta).

Median edustajilta edellytetään akkreditointia viimeistään päivää ennen tapahtumaa, jotta voimme varata tilaa toimittajille ja kuvaajille. Akkreditointipyynnöt: lari.paski@sjk.fi

Tervetuloa viihtymään OmaSp Stadionille!