123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkue pääsi maanantaina viettämään yhdessä aikaa SJK-Junioreiden omistamalle huvila / leirikeskus Pruukinrannalle, joka sijaitsee Pääjärven rannalla Kihniöllä, reilun 60 kilometrin päässä Seinäjoelta.

Joukkue matkusti paikalle bussilla maanantain palauttavien treenien jälkeen ja palasi illaksi kotiin.

Päivä kului kivasti kalastellen, uiden, saunoen, grillaillen ja pelaten pihafutista Pruukinrannan omalla futiskentällä. Eli perinteistä suomalaista mökkielämää viettäen.

Yhdessä oloaikaa ei korvaa mikään. On todella tärkeää viettää aikaa välillä yhdessä muutenkin kuin treenikentällä, toteaa SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Joakim Jans, Daniel Caumo, Richie Dorman ja Josu makkaranpaisto puuhissa Pruukinrannassa.

Valmennusjohto ei osallistunut poikien mökkireissulle, mutta joukkueenjohtaja matkusti paikalle jo aiemmin aamulla laittamaan paikat kuntoon ja ottamaan pelaajat vastaan. Hänkin palasi kuitenkin jo aiemmin takaisin Seinäjoelle.

Tämä oli pelaajien päivä. Ainoastaan Seinäjoen pojat ovat olleet Pruukinrannassa aiemmin, joten päivä oli varmasti loistava kokemus kaikille. Heti kun bussi pääsi pihaan, tuli Miku Aksalu täyttä vauhtia pihaan kalastajalakki päässä ja kalastusvehkeet mukana. Tietenkin heti järvelle ja Caumo hänelle soutajaksi, joka ei ole varmaan soutanut ikinä elämässään aiemmin. Onneksi Laaksonen lähti avuksi, nauraa joukkueenjohtaja Jari Kujala.

Josukin taisi paistaa elämänsä ensimmäiset makkarat nuotiolla, sillä tuskin Barcelonan suurkaupungissa pääsee tätä elämystä kokemaan. Pruukinranta oli loistavassa kunnossa ja jopa kenttä oli oikeasti niin hyvässä kunnossa, että siellä voisi vetää vaikka treenejä. Tämän päivän annilla mennään kyllä taas pitkälle, sillä niin hyvää hengennostatusta tämmöinen oli, päättää Kujala.

Maalivahdit Mihkel Aksalu (vas.) ja Luis Fernando (oik.) viihtyivät kalassa ja saivat saalistakin.

Mahtava reissu ja paikka on niin hieno että sanoinkin Simolle että meidän pitää mennä tänne useammin. Mun mielestä voitaisiin jopa vetää joskus treenit siellä, ylistää reissua SJK kapteeni Chris Cleaver.

Nauratti kun Simo sanoi etukäteen että koittakaa unohtaa futis hetkeksi ja nauttikaa, mutta osa painoi silti Pruukinrannan futiskentälle ja pelasi siellä kaksi tai kolme tuntia putkeen, nauraa Cleaver.

Tinke, Paki ja Justin soitteli koko illan musaa, Tinke toimi rumpalina ja pojat soitti kitaraa. Todella kiva reissu kyllä, kertoo Cleaver.

Pruukinrannan futiskentällä kelpaa pelailla.

Hieno paikka järvenrannalla, ja meidän ulkomaalaisetkin näki mitä on suomalainen mökkikulttuuri. Tosi hyvä nurmikenttä, missä otimme omat pienpelit. Muistaakseni kaikki kävi saunassakin, joten kaste Suomeen on nyt tehty kaikille, kommentoi SJK puolustaja Matti Lähitie.

Loistava fiilis jäi ja hyvää hengennostatusta. Tietenkin kun on vielä voitto alla, oli entistä enemmän hymyt kaikkien huulilla, arvelee Lähitie lopuksi.

Kapteeni Chris Cleaver grillimestarina

Pruukinranta on ollut seuran omistuksessa jo 60-luvulta lähtien ja sitä vuokrataan seuraväen lisäksi myös ulkopuolisille henkilöille. Lisäinfoa Pruukinrannasta löydät tästä linkistä.

SJK jatkaa yhteisen päivän jälkeen normaalisti valmistautumista ensi viikonlopun huippukamppailuun, jossa se kohtaa Valkeakosken Tehtaan kentällä FC Hakan.

SJK-Kannattajat järjestävät tuohon sunnuntaina 9.6. klo 18.30 pelattavaan otteluun bussikuljetuksen, joka lähtee Seinäjoelta klo 14.30. Matkan hinta on 10 euroa + ottelulippu ja mukaan voi ilmoittautua osoitteessa kannattajat@sjk2007.fi.