123 456 7890

SJK vieraili Ilmajoen Koskenkorvan kylässä, Koskenkorvan Urheilijoiden kutsumana.

SJK veti ensin yleisölle avoimet harjoitukset hyvässä kunnossa olleella Honkalanmäen kentällä ja kentänlaidoille oli kerääntynyt paikallisia seuraamaan harjoituksia. Treenien jälkeen jaettiin nimmareita paikallisille pikkujunnuille ja syötiin viereisen pesäpallostadionin VIP-tilassa. Ruokailun jälkeen matkattiin Koskenkorvan Trahteerille saunomaan ja tutustumaan Koskenkorva-museoon. Saunalla joukkue pääsi myös paljuun rentoutumaan.

Pääsimme savusaunaan ja se oli melko erilainen kokemus minulle, tiedän että se on suomalainen traditio, mutta en ole vielä oikein tottunut saunomiseen. Hieman liian kuumaa minulle, naurahtaa SJK:n keskikenttäpelaaja Wayne Brown.

Illalla edustusjoukkue ja valmennusjohto vieraili Superpesisottelussa Kossu – JoMa ja puoliajalla SJK:n pelaajia kävi osallistumassa pituuslyöntikilpailuun. Vastavuoroisesti Kossun Superpesisjoukkue vierailee myöhemmin Seinäjoella Veikkausliigaottelussa. Harmillisesti isäntäjoukkue hävisi ottelun, mutta peli oli tiukka ja Kossu laittoi vierailijan ahtaalle ottelussa.
Pituuslyöntikilpailun voitti SJK:n Jesse Sarajärvi ja toiseksi tuli Timo Tahvanainen, joka sai pientä kuitti yleisöstäkin kun tuli selville että mies on vierasjoukkueen miehiä.

Taisi siellä jotain tulla kun menin lyömään. Mutta Joensuusta ollaan kotoisin ja joskus olen käynyt Joensuun Mailan peleissäkin. Tänään tuli sitten voitto kotikaupunkiin, kommentoi Tahvanainen.

Mukavan erilainen päivä. Hyvää vaihtelua treenirutiineihin. Saimme harjoitella hyvällä kentällä ja sääkin oli hyvä. Ainut mikä jäi hieman harmittamaan, oli tuo pituuslyöntikisan kakkossija, sillä voittoa lähdin hakemaan, jatkaa Tahvanainen.

Yleisö otti pelaajat ottelussa hienosti vastaan ja Wayne Brown sai yleisön syttymään pituuslyöntikilpailussa, ensin osuttuaan palloon heti ensi yrittämällä ja esittämällä vielä perään oikeaoppisen syöksyn.

Yleisö naureskeli kun kuulivat että olen Englannista, mutta minulla on hyvä käsien ja silmien koordinaatio. Yleisön kannustus innosti vielä näyttämään. Ja saimme hyvää esimerkkiä joukkueelta koko ensimmäisen puoliajan, joten päätin vielä vetää syöksyn perään, kommentoi Brown.

Päivä oli siis mukava ja se palveli joukkuetta. Pelaajat saivat hienoja muistoja ja kokemuksia ja SJK:ta tehtiin tunnetuksi maakunnassa – kenties jopa valloitetttiin muutama uusi kannattaja SJK:n puolelle. SJK on erittäin kiitollinen hyville isännilleen.

Saimme hieman vaihtelua normaalille treeniympäristölle valmistautuessa ensi keskiviikon HJK:n vieraspeliin ja juhannuksen jälkeen maanantain VPS -kotiotteluun. Samalla Ilmajoen ja lähialueen futisjunnuilla oli mahdollisuus tulla seuraamaan harjoituksiamme ja nähdä ammattijalkapalloilijoiden harjoittelua, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari kertoi Koskenkorvan Urheilijoiden verkkosivuilla.

Osalle pelaajista pesäpallo on hieman vieraampaa, joten oli mukava päästä samalla seuraamaan myös toisenlaistakin urheiluviihdettä. Ja onhan tämä hyvää yhteistoimintaa eri lajienkin välillä, jatkoi Valakari.

SJK TV oli mukana ja taltioi tunnelmat, haastatteluissa Koskenkorvan Trahteerin isäntä Martti Koskenkorva sekä SJK pelaajat Wayne Brown ja Timo Tahvanainen.

Tästä katsomaan: