123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho tarjoaa juhlaillallisen salibandyn tuoreille Suomen mestareille – Seinäjoen Peliveljille.

Seinäjokelainen salibandyn erikoisseura SPV voitti jo historiansa kolmannen Suomen mestaruuden viime viikonloppuna, kaatamalla jyväskyläläisen Happeen neljännessä ottelussa jatkoajalla, lähes 3000 ihmisen edessä Seinäjoen Areenassa.

SJK onnitteli palloilukaupungin tuoreita mestareita ensimmäisten joukossa ja kutsui SPV:n vieraakseen ravintola FC Casa Grandeen juhlaillalliselle tänään keskiviikkona 15.4. klo 19.00. SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tulee pitämään tilaisuudessa puheen Suomen mestareille ja mukana juhlimassa on myös muuta SJK väkeä.

SJK ja SPV ovat ylilajirajojen toimivia yhteistyöseuroja yhdessä Superpesiksen JymyJussien kanssa ja muodostavat kovan kolmikon lajiensa suurimpiin kuuluvina seuroina.

Seinäjoki on muutenkin todellinen palloilukaupunki, sillä yllämainitun kolmikon lisäksi Seinäjoella pelaa lajinsa pääsarjassa jenkkifutiksen Crocodiles ja maahockeyn Seinäjoki United, jotka molemmat ovat lajinsa menestyneimpiä seuroja Suomessa. Kaiken kaikkiaan viisi pääsarjaseuraa palloilulajeissa on kova saavutus, josta me kaikki voimme olla yhdessä ylpeitä.


Tuore Suomen mestari SPV (Kuva: MyShot / Marko Tuominiemi)