123 456 7890

SJK nappasi tärkeän voiton kauden viimeisestä vierasottelusta. Samalla se varmisti mitalin ja europaikan ensi kaudelle. Mestaruudesta kamppailu jatkuu vielä viimeisessä ottelussa ensi sunnuntaina. Mitalin voittamiinen jo toisena kautena putkeen, on valtava saavutus, mutta ruokahalu kasvaa syödessä ja voittamalla viimeisessä ottelussa, SJK on Suomen Mestari. Paikanpäälle Turkuun olil matkustanut lähes kolme sataa SJK kannattajaa se myös kuului. Kannattajien tuki oli mahtavaa ja sitä kaivataan lisää päätösottelussa. Tervetuloa kauden päätösotteluun sunnuntaina 25.10. klo 13.00.

FC Inter – SJK 0-2 (0-2)
0-1 35 min Akseli Pelvas
0-2 45 min Roope Riski

Vartin kohdalla Sebastian Mannström laukoi boksin rajalta, ja Juho Salminen pääsi vielä ohjaamaan maalin edestä. Salmisen ohjaus meni ohi ja hän oli myös paitsiossa. 26. minuutilla Henri Lehtonen syötti boksiin Salmiselle, joka pääsi kääntymään ja laukomaan, mutta veto viuhui yli maalin.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 35. minuutilla. Akseli Pelvas sai kuin saikin pallon haltuunsa boksin rajalla ja laukoi sen vastustamattomasti vasempaan yläkulmaan. Lisää tuli 44. minuutilla. Jussi Vasara keskitti oikealta maalille. Akseli Pelvas ei aivan osunut palloon, mutta se ei haitannut, sillä Roope Riski pääsi iskemään takatolpalta tyhjiin taukolukemiksi 2-0.

61. minuutilla Akseli Pelvas eteni boksiin hienon syöttökuvion päätteeksi ja laukoi napakasti, mutta veto kolahti tolppaan. Henri Aalto pääsi laukomaan kymmenisen minuuttia myöhemmin, Magnus Bahne torjui eteensä ja lopulta Interin puolustus sai purettua tilanteen. Vartti ennen loppua Mehmet Hetemaj syötti boksiin Pelvakselle, joka pääsi laukomaan vapaasti, mutta Magnus Bahne torjui.

81. minuutilla Guy Gnabouyou laukoi boksin rjalta, mutta Mihkel Aksalu selvitti tilanteen. Hetkeä myöhemmin Riski ja Hetemaj pelasivat hyvän paikan Allan Souzalle, jonka laukaus meni kuitenkin yli maalin.

Allan Souza valittiin ottelun parhaaksi ja kaksi tähteä meni Akseli Pelvakselle. Myös yksi tähti lähti SJK:n matkaan Roope Riskin mukana.

SJK:Mihkel Aksalu (MV), Timo Tahvanainen, Jussi Vasara (73› Johannes Laaksonen), Ariel Tuco Ngueukam, Zeljko Savic, Akseli Pelvas, Roope Riski (90› teemu Penninkangas), Henri Aalto, Cedric Gogoua, Allan Souza ja Mehmet Hetemaj

Kausi päättyy ensi sunnuntaina 25.10. klo 13.00 alkavassa SJK – FF Jaro ottelussa. Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon ja Suomen Mestariksi!