123 456 7890

SJK pääsi maanantaina ottamaan tuntumaa tiistai-illan UEFA Champions League karsintaottelun näyttämöön, Borisov Areenaan.

Kenttä oli hyvä nurmikenttä ja stadion sisältä upea. Tilaa Borisov Arenalla on yli 13000 ihmiselle, mutta tiistain otteluun odotetaan noin 5000 – 6000 katsojaa. Se olisi samalla joukkueen tämän kauden suurin yleisömäärä.

Paikallisessa mediassa BATE Borisovin valmentaja Alyaksandr Yermakovich valitteli oman joukkueensa puolustuksen tärkeiden miesten loukkaantumisia ja kehui SJK:ta ansaitusti Suomen Mestariksi. Kovin hyvin vastustaja ei kuitenkaan tunne seinäjokelaisjoukkuetta.

SJK:lla on puolestaan koko joukkue kunnossa ja SJK valmentaja Simo Valakari pääsee valitsemaan avauskokoonpanoa parhaasta mahdollisesta ryhmästä.

Alunperin SJK:lle oli ilmoitettu että paikalla pidetään myös lehdistötilaisuus yhdessä BATE Borisovin kanssa, mutta tätä ei ollut. Pelin jälkeen lehdistötilaisuus kuitenkin pidetään ja SJK mediatiimi pyrkii mahdollisuuksien mukaan raportoimaan paikanpäältä mahdollisimman pian ottelun jälkeen.

SJK matkustaa Seinäjoelle välittömästi ottelun jälkeen omalla charterkoneella. Otteluparin toinen osa pelataan OmaSp Stadionilla tiistaina 19.7. klo 20.00 ja tuohon otteluun ennakkolippuja on mennyt jo hyvin. Todennäköisesti päästään pelaamaan täydelle stadionille. Tiistain ottelua voi seurata suorana Seinäjoella ravintola Casa Granden terassin isolta skriiniltä ja keskustan Carlsberg Sports Barista. BATE Borisov – SJK alkaa klo 21.00.