123 456 7890

SJK-yhteisö sai osakseen upean tunnustuksen, kun seura valittiin tänään Suomen Urheilugaalassa Vuoden Joukkueeksi. Valinnan suoritti Urheilutoimittajain liitto. Vuonna 2015 SJK juhli Veikkausliigan mestaruutta. Parhaillaan Saudi-Arabiassa leireilevä joukkue lähetti Urheilugaalaan videotervehdyksen, palkintoa oli vastaanottamassa Hartwall Arenalla SJK:n hallituksen jäsen Janne Kotamäki ja toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

�Tämä on todella hieno tunnustus ja kunnianosoitus koko meidän seuralle. Pelaajien ja valmennuksen upean suorituksen lisäksi palkinto kuuluu ehdottomasti myös kannattajillemme, sadoille junioreillemme, vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneillemme sekä koko seurayhteisölle. Niin ikään valinta kuvastaa kollektiivisesti sitä upeaa työtä mitä muissa seuroissa, Veikkausliigassa sekä koko suomifutiksessa tehdään. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta jännittävää jalkapallokautta�, kuvailee Virtanen.

Aikaisemmin Vuoden Joukkueeksi on valittu mm. Suomen miesten jääkiekon maailmanmestarijoukkue 2011. Edellisen kerran valinta kohdistui jalkapallojoukkueeseen vuonna 2008, kun EM-lopputurnaukseen selvinnyt alle 21-vuotiaiden maajoukkue palkittiin. Tuossa joukkueessa pelasivat mm. SJK:n Mehmet Hetemaj ja Jussi Vasara.

Lisää Suomen Urheilugaalasta ja palkituista: www.suomenurheilugaala.fi